Parerea mea este ca nu trebuie nimic. Ai un nas potrivit. Ti se pare ca este mare doarece ai fruntea si barbia trase inapoi. Stai linistit!
Ok problema nu e nasul, el nu e nici lung nici urat, problema o cauzeaza barbia ta care este mai in interiorul profilului decat trebuie.
Revenind la nas, are usoare denivelari insa atat de usoare incat din profil n-are absolut nici o problema. Daca vrei pune si-o poza din fata si-ti spun daca ar fi vreo problema din fata, pare un pic indreptat in jos mai curand decat lung.
Asta chiar a avut motiv pentru operatie :))
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......tonciu.jpg
Adica?
Era o gluma, stai calm
Dar chiar nu ai nici o problema cu nasul, pe bune iti zic. Esti foarte ok
Eu cred ca esti lud... sau ai baut ceva,,,,, Ce D-zeu vezi tu in neregula cu nasul?! Ce?! E cat se poate de normal.
Poate vrei sa iti faci operatiesa ti-l faci anormal, ca altceva nu ai ce sa faci la el - nu vad nimic in neregula. Asa ca termina cu prostiile!
Nu, după mine e okay. Nu e nimic care să sară în evidență, știu persoane cu nasul mult mai mare(chiar fete).
Nasul tau este perfect normal. Este bine proportionat cu restul fetei. Ca sfat, pentru a mai diminua grijile referitoare la acest aspect, recomand exercitii de crestere a stimei de sine si dezvoltare personala. Vei invata cum sa te accepti si sa te placi asa cum esti. Gandeste-te ca operatia de rinoplastie e foarte dureroasa si exista sanse ca rezultatul sa nu fie pe placul tau. Gandeste-te bine inainte de a lua o asemenea decizie.