| KiMO a întrebat:

Am si eu nevoie de un mic favor din partea voastra... este vorba despre canalul de televiziune Fox Kids. Incerc de mult timp sa caut unele desene de pe acel canal in romana, dar am ajuns cu totii la concluzia ca unele chiar nu se mai pot gasi. Stim cu totii ca Fox Kids a fost preluat de Jetix, care a fost preluat de Disney Channel. Acum intrebarea este: ce s-a intamplat cu vechile desene, de pe Fox Kids? Cu casetele lor? De ce nu le-au postat pe internet inainte sa dispara?

Credeti ca sediile Disney Channel din prezent le-ar putea detine? Daca da, unde se afla aceste sedii si cum pot contacta aceste firme? As fi dispus sa platesc oricat (si cand spun "oricat" vorbesc serios) pentru a le recupera si a le impartasi cu voi pe YouTube.

Orice informatie mica va fi de ajutor... incerc de mult timp sa iau legatura cu DC prin e-mail dar nu imi raspund. M-am saturat. Mersi anticipat.

4 răspunsuri:
| CosBin a răspuns:

Eu m-am uitat recent la piratul jack cel teribil si copii de la 402. Le poti cauta pe youtube (sunt in romana). Nu mai zic, e si viata cu louie, spor la vizionat.

| KiMO explică:

@CosBin, stiu, si eu le-am vizionat pe acelea... dar ce se intampla cu desenele ca Jim Button, Printesa Sissi, Dosarele secrete ale cainilor detectivi, Wunchpunch, Pisoiul Eek, Peter Pan, Inspectorul Gadget, Familia De ce, Nemaipomenitul Tick, Pinocchio... sa mai zic?

| MirelaMirela a răspuns:

Http://www.desene-animate-online.net/
sunt toate acolo si animeuri nu le are pe toate dar sper sa te multumesca :D

| greenzor a răspuns:

Am desenele cine vrea un buzz la radu.radu38 ok am cei cu andy, shaman king, bad dog, piratu jack, denis the menanece, povestri din cripta, witch, life with louie, aproape toate sunt in romana deci cine vrea un BUZZ ok?