Pentru ca orice alt lucru ai face, mintea ta mereu lucreaza...si gandindu'te la ceea ce faci, ai posibilitatea sa si meditezi... daca e un subiect captivant... uiti de ceea ce faci, te blochezi si te concentrezi toata numai pe subiectul meditat...astfel te trezesti dupa ce termini, ...ca ai stat blocata asa tot acest timp
Si mie mi se intampla...numai ca eu raman cu privirea blocata fara sa ma gandesc la nimic.Nu stiu ce se intampla in acel moment, dar pur si simplu ma uit in gol, fara sa-mi dau seama la ce ma uit si nu mai aud ce se petrece in jurul meu. E foarte ciudat si mi se intampla cand o persoana vorbeste foarte mult...probabil de plictiseala.
Si mie mi se intalampla cateodata, lucruri asta se intampla at cand esti singur si te gandesti la viata
Probabil fiindca te gandesti la existenta ta si scopul tau pe pamant intr un mod obsesiv, umpleti golul care te acapareaza cu alte ganduri, gandeste-te la ceva ce iti place sa faci sau la ceva ce iti doresti, acumuleaza-ti aceste dorintele in minte si cand ramai cu privirea incremenita gandeste-te la ele, eu atunci cand ma gandesc la ceva forte serios, de obicei cand sunt trist mi se intampla asta, ma gandescatat atat de profund la ceva incat uit ca exista si alte lucruri mai importante decat acea dezamagire, acea uimire ce am trait-o in urma...
Sper sa iti fi fost de folos.
Claudiu.