O fata cu pielea putin inchisa la culoare este mult mai atragatoare, dar totusi baietii prima data nu de ten se indragostesc ci de corpul cat mai perfect al fetelor! Deci daca e o fata cu pielea foarte alba dar arata beton si e una cu pielea mai inchisa dar nu arata asa de bine ca cea cu tenul alb binenteles baiatul va alege pe cea cu tenul alb!
Aha,deci tu spui ca barbatii se uita mai intai la corp si apoi la piele, par, ochi...
Binenteles! nu ai stiut, ai aflat acum
Prefer una cu tenul alb. Pe cealaltă sunt mari şanse să o cheme Filimoana şi să aibă fustă portocalie cu flori.
Îmi place şi tenul măsliniu, dar prea aduce a ţigan.
Prefer tenul alb.
Eii.uni se mai uita si la fata dk e serioasa, gospodina, daca e din familie buna..nu conteaza numai frumusetea.k e trecatoare..si daca nu stie sa faca mancareeu zic k dragostea mai trece si prin stomacsa k degeaba are ten alb, s-au negru
Ai citit ultima pare din intrebare? Ma refer la ce ii atrage pe barbati, prima impresie.
Pai si ai primit un raspuns
Mai,cand vezi 2 femei pe strada:una cu pielea alba si alta cu pielea mai inchisa, pe care o vezi mai atragatoare? Vorbesc DOAR de prima impresie.Bine nu e cazul tau daca esti fata, dar ai inteles esenta intrebarii? Doar asta voiam sa stiu.Nu aveam nevoie de raspunsul tau sincer, nu asta am intrebat.
Esti copchila proasta fara ocupatie..si cu intrebari penibile
Nu-mi sta in caracter sa ma cert cu persoane mult mai limitate din punct de vedere al coeficientului de inteligenta.Preocuparile mele nu te privesc pe tine si eu doar ti-am explicat frumos ce anume vreau sa stiu.TPU e un site conversational unde pot pune ce intrebari vreau...conversationale bineinteles.Cred ca trebuie sa suferi si tot bineinteles termenul de "copchila" presupun ca e specific zonei (rurale) unde locuiesti si unde tu iti desfasori activitatile...stai linistita, te inteleg!
Stiu,dar era mai mult un sondaj.Tu ce preferi?
Personal si din motive cat se poate de variate le prefer pe cele cu tenul alb.
Te sfatuiesc sa nu mai dai comentarii stupide la intrebari "stupide", nu e treaba ta ce ma intereseaza pe mine.Si ar trebui sa-ti stergi conturile false pentru ca incalci regulile site-ului.
)
RAY întreabă: