| CoquineNoire a întrebat:

Am si eu o intrebare adresata celor care frecventeaza stand up comedy-urile sau care is fani ai acestui domeniu, aici, in Romanica...sunteti platiti sa radeti? Nu de alta, dar mie nu mi se par deloc amuzanti indivizii aia care pretind ca au simtul umorului dezvoltat, ma enerveaza mai ales rasetele alea pe fundal, scremute, fortate, nu-mi pot imagina, cum sa razi la asa glume de rahat?
ma astept la injuraturi sau la declaratii de genul "ah, dar tu nu ai simtul umorului inseamna, sau, nu te prinzi la ce zic aia!"

bring it on, mi se rupe.
deci?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt plătiţi, ci doar sunt naivi sau nu prea apreciază umorul de calitate şi atunci râd la orice. Să nu uităm că în urmă cu 2-3 ani toţi tinerii râdeau la glumele de prost gust ale lui Bendeac, deci ce pretenţii să mai avem?

| andreidan a răspuns:

Iti recomand sa mergi sa vezi un psectacol live, nu la tv. Biletul nu este foarte scump si eu zic ca merita. mergi la un spectacol al lui cristian dumitru. Are glume bune si nu injura gratuit pe scena. O sa-ti placa. Iar acolo rasetele chiar sunt pe bunewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, cum crezi ca unii traiesc de pe o zi pe alta? in timp ce ei sunt platiti sa rada, ceilalti le jefuiesc locuintele si uite asa, ciclul supravietuirii niciodata nu moare, totul din cauza umorului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Violets are Orange. frogs are Orange.
and you are beautiful.