E urat din partea matusii tale sa te oblige sa atingi mortul, e destul de neplacut, atingerea aia vine natural, o faci pentru ca vrei din iubire fata de persoana care si-a pierdut viata. Un om mort e rece, palid, teapan sau invinetit pentru ca toate functiile corpului s-au oprit si e neplacut sa atingi o persoana de genul dar cand iti moare cineva drag iti iei ramas bun si prin atingeri de genul insa a fost urat ca ai fost obligata, nu te-a inteles absolut deloc ca poate ai fobie de morti. Data viitoare cand se mai intampla sa asisti la priveghi discuta deschis despre problema ta pentru a evita situatiile de genul.
Exact.asa zic si eu, ca trebuie sa o faci din iubire dar la mine n-a fost cazul.a avut grija putin de mine cand eram foarte mica deci nu am cine stie ce amintiri cu ea si apoi mai ales ca am mai si crescut, n-am mai vazut-o decat din ani in pasti si aia a fost.nu simteam nimic pentru ea.de aia a fost si atat de groaznic sa o ating
o sa incerc sa discut.desi batranii astia doi nu m-au crescut sau ceva asa ca as spera totusi sa nu mai aiba nimeni astfel de pretentii dar mai stii...
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: