| yubitzyca a întrebat:

Am si eu o intrebare: am iesit intr-o seara cu un fost prieten pe care nu il mai vazusem de ceva timp.Ne-am petrecut seara impreuna, iar el a doua zi a plecat. Dupa numai o zi am inceput sa-i simt lipsa, sa-mi fie dor de el.Simt ca m-am indragostit din nou de el. Vorbim in fiecare zi(mai mult ii trimit eu mesaje), i-am spus ca m-am indragostit de el(ceea ce nu cred ca am facut bine)iar el nu simte acelasi lucru pentru mine(cel putin asta mi-a spus) cand l-am intrebat daca vrea sa-l las in pace. mi-a dat un raspuns bizar "ca nu il deranjez si pot sa-l caut in continuare". Ce sa inteleg din toata chestia asta? E posibil sa simta ceva pentru mine?

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Da, sau 2 fiindca tu i-ai spus ca il placi poate acum el profita din chestia asta! ai grija!sad

2 răspunsuri:
| Andrei10101 a răspuns:

laughing el te place dar nu vrea sa arate acest lucru crede-ma

| yrinee a răspuns:

Eu zic sa o lasi balta. daca intr-adevar vroia ceva de la tine el trebuia sa te caute.nu insista cu sms-uri pentru ca o sa te catalogheze ca disperata.parerea mea este ca ar trebui saa-l lasi pe el sa te caute ca dac nu o sa se sature mai repede de tine.si niciodata sa nu mai spui ce simti unui baiat pentru ca o a te considere slaba si o sa ai desuferit.la raspunsul pe care la dat nu este prea convins ca vrea ceva cu tine.