TPU.ro si gustos.ro sunt site-uri partenere.se ajuta unu' pe altul pentru trafic.
un utilizator gustos nu stie cum se curata burta.jos, langa reteta, are un indemn: 'daca ai vreo intrebare, adreseaza-o comunitatii TPU, si vei primi rasp in cel mai scurt timp'
omu' intra pe TPU si toata lumea e fericita, mai ales raluca.pentru ca utilizatorul gustos, neavand cont pe TPU, intra zilnic sa verifice daca a mai primit raspuns la intrebarea lui scarboasa.si cauta ore intregi printre raspunsuri... asta e motivu' pentru care nu-s sterse intrebarile alea.pentru a se strange cat mai multe raspunsuri, ca omu' sa intre de sute de ori
(burta cate raspunsuri a strans?! 400? acum daca o cauti, cu siguranta a fost stearsa.pentru ca scopul a fost atins)
si raspunsurile noastre sunt editate, nu sunt doar respinse, ci EDITATE si nu e un robot care modifica automat. cineva scoate CARACTERUL IRELEVANT din fraza.adica cioparteste fraza, taie din ea si lasa doar cuvintele care respecta politica 'site-ului'.
ex:
una cerea adresa unui mall, si ne sfatuia: 'cine nu stie, google it'. i-am raspuns:
'cine nu stie, google it'. ce tupeu
google it, you i. d. i. o. t!
mi-au editat intrebarea si au lasat-o asa, seaca, au taiat sfatul meu, care era mai important
cine dracu' are atat timp pentru asta? comunistilor.
la fel si cu intrebarea mea de ieri:
"la multi ani tuturor buruienilor.
long live maria-ioana!"
Cum se pot sterge intrebarile favorite?
Cum se sterg conturile, de ce nu exista o rubrica de stergere a conturilor.
Stau si inot in ele
Adminul trebuie sa stea pe site 24 din 24 nu stiu ce esti tu? ce calitate ai pe acest site, mea culpa n-am citit care-i rolul, dar cineva trebuie sa stea aici 24 din 24, sa raspunda la intrebarile noastre la nelamuririle noastre care nu sunt scrise nicaieri.
La inceput m-am certat cu toti elevii pentru ca nu era scris nicaieri ca nu trebuie sa-si faca lectiile pe site, am raportat toti si pe urma a aparut in regulament dar de ce noi?
Sunt foarte multe lucruri avem nevoie de un admin prezent, sa ne raspunda la intrebari, nu ma intereseaza sa fiu expertapentru ca daca eram nu puteam asterne pe hartie aceste lucruri aici si acum.
Am raportat in repetate randuri ca userul @flav ma acroseaza de cate ori ma vede pe site, a trebuit sa folosesc o stratagema ca sa apara cineva din partea site-ului, l-am jignit, desi nu imi sta in caracter. Si cu ocazia aceasta puteti sa-mi stergeti definitv contul pentru ca nu se ocupa nimeni de acest site, apareti doar cand trebuie sa ne trageti de urechi, in rest liniste, va rog sa moderati asta ca sa stie ceilalti de ce plec, multumesc pentru clipele placute alaturi de userii cu care m-am imprietenit. succes.
Am sa urmaresc intrebarea, va rog.
- Nu a face bani a fost obiectivul numarul 1 cand am creat site-ul asta, Alllina. Dar nu toata lumea are capacitatea de a intelege asta.
Despre jignit utilizatorii nu vad cum poti afirma ca nu-ti sta in fire, nu-i nici prima si probabil nici ultima data cand o faci.
======================
Nimeni nu munceste gratis, sa fie clar!
De jignit n-am jignit de cand cand am fost ofensata, ma mira ca ii aperi numai pe unii si mi s-a confirmat asta, de ce stai aici si barfesti de una singura?
Acum de ce ai aparut si alta data nu aveai timp nici sa raspunzi?
Sterge-mi contul, nu scriu in mesagerie, pentru banii care i-ati incasat de pe urma postarilor mele, merit acest lucru, sterge-mi contul.
"A bate clopotele " este o expresie pe care o foloseste matusa mea care locuieste la tara.
anonim_4396 întreabă:
Vasy0105 întreabă: