| sunteuwreslting44 a întrebat:

Am si eu o intrebare ca terapeut daca le spui oamenilor ca le citesti gandurile si ca ii urmaresti de la distanta nu te trage nimeni la raspundere? nu conteaza daca e adevarat sau nu,n-are relevanta,relevanta e ca m-a afectat pe mine emotional, eu sunt la facultatea de psihologie,deci pot sa le fac si eu asa la randul meu si nu ma trage nimeni la raspundere? deci ca sa inteleg daca esti psiholog poti sa faci ce te taie capul sa influentezi oamenii sa faca orice si nu esti tras la raspundere, ce tare.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iar cu intrebarea asta?

| sunteuwreslting44 explică (pentru suntserios):

Pai iar cu intrebarea asta? stii de ce? pentru ca nu primesc nimic concret, daca tie ti-ar fi zis cineva ca iti citeste gandurile si iti vede activitatea ta zilnica, tu nu ai fi frustrat si ai cauta orice modalitate sa rezolvi, ia spune-mi ce ai face in locul meu? si aici cu ce ma pot ajuta cu banii? fara ca cu banii ma duc la psiholog ca uite ce s-a intamplat m-am dus demult si am facut mai rau decat bine, acum la psihiatru daca vreau ma pot duce si gratuit si macar ma ajuta.

| suntserios a răspuns (pentru sunteuwreslting44):

"daca tie ti-ar fi zis cineva ca iti citeste gandurile si iti vede activitatea ta zilnica"

As fi ras, asta as fi făcut.

| sunteuwreslting44 explică (pentru suntserios):

Si daca ai avea probleme la cap si te manipuleaza astfel incat tu chiar sa crezi si mai ales ca nu iti merge ratiunea bine? nu are importanta ca exista sau nu, dar ce nu e fapta penala? ca asa si eu maine manipulez pe unu ca sa isi sparga capul cu telefonul (omul acela avand probleme la cap si gata nu patesc nimic?

| J0B0MAT a răspuns:

Deci dacă crezi că tu sau oricine altcineva sunteți capabili să faceți lumea să facă ce vreți voi sau să le citiți gândurile, dați din miliardele de euro ale celor bogați, celor săraci câte vreo 100k.Și opriți războaiele.Succes!

| sunteuwreslting44 explică (pentru J0B0MAT):

Nu conteaza ma ca e adevarat ca nu e,nu intelegi ca nu are voie sa se bage nimeni in intimitatea mea? nu conteaaza, mai ales ca nu stau bine cu capul, ce zici? e ca si cum eu te-as ameninta pe tine ca iti fac nu stiu ce iar tie iti e asa de frica incat faci atacuri de panica, chiar daca eu nu iti fac nimic, nu conteaza daca iti si fac sau nu.

| J0B0MAT a răspuns (pentru sunteuwreslting44):

Lol, ba contează. Că așa pot să zic și eu că am puterea să distrug planeta, dar nu fac asta.De la a spune până la a face e o diferență mare.Nu se bagă nimeni în intimitatea ta, decât atât cât le spui psihologilor, dar ei pot trage anumite concluzii despre tine care deși ți se pare ireal, sunt perfect logice. Psihologul îți poate spune că ești anxios, depresiv, fericit etc, că ai tendința să alegi aia și nu aia, chestii care reies din comportamentul și temperamentul tău.Ei nu vor putea să îți spună niciodată că azi la ora x ai făcut aia și aia, ieri la ora x ai mâncat aia și ai gândit aia.
Da, te pot face să îți schimbi mentalitatea și comportamentul, dar nu întotdeauna și nu în totalitate, căci de aia sunt oameni cu depresie, psihopați și alți nebuni care nu se vindecă cu niciun psiholog, psihiatru.Influența lor dă roade până într-un punct.Nu pot face pe cineva să devină vegetarian de exemplu.

| Miruna333 a răspuns:

Te crezi in filme?