Reseteaza telefonul ca cineva ti-a bagat un soft de monitorizare cand odata nu ai fost pe faza sau acasa si ai lasat telul acasa! Si ai scapat.
Prin reset se sterg toate softurile, deci si ala de urmarire.
Daca nu merge nici dupa resetare, adica daca tot vede, schimbi cartela, sa nu cumva sa ai abonament pe numele ei, daca ai abo pe numele ei, renunta si pune cartela sau fa-ti abonament pe numele tau.
Sa isi vada de viata ei, nu sa se bage in a ta.
Dar dupa reset ai rezolvat sigur zic eu. Deci reset nu doar un restart! Atentie.
Zi-mi daca s-a rezolvat.
Mda,job+chire =problema rezolvată
Dar dacă o sa te muți vei fi pe picioarele tale, nu iti mai gătește mami, nici nu iti mai spală
Paroleaza telefonul. Daca si asa iti vede convorbirile, fa reclamatie la firma de telefonie.
Nu stiu de apeluri, KALASHER are mai multa dreptate decat mine aici:'), dar verifica sa nu ai conectat telefonul prin WhatsApp Web la vreun computer pe care nu il cunosti. Eventual recomand sa il deconectezi de la toate sesiunile si sa il conectezi numai la PC-ul tau.
Interesantă situația, probabil ai a abonament de telefonie și internet pe numele părinților și atunci ar putea cere un istoric al convorbirilor și paginilor accesate, sau pur și simplu vorbește și ea cu el sau cineva din familia, anturajul lui și raportează părinților tăi sau cum spun alți colegi aici, e posibil și un soft de monitorizare deși e mai greu de instalat dar e posibil totuși
Daca ai un abonament, schimba la o carela. Se pot cere rezumate de la firmele de telecomunicații, si nu e ilegal atat timp cat abonamentul este pe numele ei.