| myha a întrebat:

Am si eu o intrebare:d

Probabil si intrebare mea e stupida. Dar chiar ma calca pe nevi
De ce atunci cand raspunzi corect si bine la intrebare si iti expui punctul tau de vedere primesti ' stupid'?
Pe bune acum.Am vazut multe persoane care au raspuns foarte bine si corect sau au vreo 4 de stupid.

6 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Pentru ca noi oamenii suntem diferiti si avem totodata pareri diferite. Daca doi oameni se uita la un obiect, unul il poate vedea cu totul diferit fata de celalalt.
Asta este, trebuie sa acceptam asta. Daca cu totii am fi la fel ar fi un haos! Oamenii nu ar avea personalitatea lor, si-ar pierde farmecul si am sfarsi intr-o lume foarte-foarte plictisitoare.

Esti de acord, nu?

xoxo, mary

| Razvan a răspuns:

Si daca iti dau stupid care e problema?laughing
Nu iti scade din punctaj
Se numeste frustare si se manifesta atunci cand nu mai sunt argumente. E ca si cum te duci la unu` si il bati de il bagi in coma si dupa aia il zgaltai ca sa vorbesti cu el

| L a răspuns:

Poate persoanele alea au raspuns bine si corect din punctul tau de vedere, nu si al altora.
Cu totii suntem diferiti si facem alegeri diferite. poate mie imi place ce a scris o persoana si tie nu.`winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt unii utilizatori care nu pot accepta ideea ca ceilalti au alte optiuni sau ca nu sunt de acord cu ideile/parerile lor si ii "recompenseaza" cu stupid chiar daca aceste voturi nu-si au locul in cazurile de fata.Multe voturi(indiferent de natura acestora)sunt date, de asemenea, pentru persoana care raspunde si nu pentru continutul raspunsului. Unele voturi se dau si din cauza ca raspunsul nu a fost argumentat suficient sau(putine cazuri, dar sunt)votul a fost dat accidental(in loc de inteligent).

| clauss a răspuns:

Probabil sunt cativa copii cu putini neuroni si ei nu stiu cei bun si cei rau, s au varianta a doua vede ca raspunsurile lor nu primesc nimic si asa vrea si ei sa faca rau

| Ana_6509 a răspuns:

Şti cum stă treaba? În primul rând unii chiar dau răspunsuri bune dar simplul fapt că pun,, fundă" la sfârşitul respectivului răspuns strică tot conţinutul acestuia şi pac, a încasat un stupid. În al doilea rând sunt unii care pur şi simplu nu-ţi suportă punctul de vedere sau nu-ţi înţeleg glumele, sunt mai încuiaţi, n-ai ce le face.