| angel4love a întrebat:

Eu plac pe cineva(baiat) dar pentru el suntem doar prieteni buni. Cea mai buna prietena de-a mea ii este tot prietena apropiata care il place, dar el zice ca nu o place. Fata pe care o place el nici nu-l baga in seama si vad ca nici nu prea se baga prin seama la ea.Vad ca mereu se uita la mine, rade dar si la prietena mea cea mai buna(la ea mult mai mult). Nu stiu ce sa fac...PLizzz ajutati-ma

P. S. Daca ati inteles ceva din ce am scris este perfect(ceea ce nu prea cred)

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Te-am inteles perfectwinking Incearca sa fi cat mai apropiata de el. Vb mai mult cu el, fi in preajma lui, ajuta-l cand are nevoie de tine. Fa tot ce iti sta in putinta pentru ai atrage atentiahappy
Succes si ai incredere in tinewinking

4 răspunsuri:
| ka2 a răspuns:

Pai e simplu... daca-l placi, ia-l deoparte si spune-i... e posibil sa-ti scape daca il mai lasi mult. Posibil el nici sa nu se gandeasca la varianta ca-l placiwinking Din poza vad ca esti draguta, asa ca... mergi si vorbeste cu el. Apropo, cati ani ai?

| ka2 a răspuns:

Inca o data iti spun: ai grija sa nu-ti scape... pentru ca e suficient ca sa-l intrebe prietena ta, sau cealalta fata daca vor sa fie impreuna, si atunci s-a dus tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da foarte multa placere pe TPU.telenovela curata ce mai. vorbiti ca de aia aveti gura.eu de aici nu pot, nici nu stiu cum il cheama.cum sa ajut in conditiile astea?/

| angel4love explică:

Hi hi hi...mersi pentru compliment ka2 dar nu sunt eu in poza(n-am norocul acesta). Am 15 ani(micuta stiu). Deci exclud complet ideea de ai spune in fata...stricam o prietenie si el nu ma place(cred). Oricum, multumesc mult. AAA si mersi lui mumoasa, o sa incerc sa fac asa.Mai astept sa vad ce as mai putea face...