Dar eu nu inteleg de ce vrei sa te iei dupa ei. De ce sa urmezi turma? stiu ca e interesant, ca stati toti si fumati, va imprumutati bricheta.dar...asta nu e motiv sa te apuci de fumat. Si sa stii ca iti afecteaza nu numai plamanii, e mult mai daunator de atat.
Se spune ca daca fumezi nu mai cresti in inaltime si slabesti. Faza cu slabitul e adevarata dar cea cu cresterea nu prea pentru ca eu fumez da 2 ani si nu am incetat sa cresc.am 17 ani.
Nu este adevărat că nu mai creşti! Dar nici nu slăbeşti dacă te apuci de fumat! Ce îţi aduce fumatul poate fi doar ingălbenirea dinţilor ( bleah :-& ), înnegrirea şi îmbolnăvirea plămânilor, un mic cancer la gât şi mult mai multe chestii. Că vrei să te apuci fiindcă şi prietenii tăi fumează e un motiv absurd.
o fumătoare înrăită
"Vreau sa ma apuc de fumat pentru ca majoritatea prietenilor mei fumeaza " halal motiv ti-ai ales
Nu fuma. daca te apuci e mai greu sa te lasi si vei regrete. dauneaza la multe si faza cu slabitu e valabila daca fumezi mult. de crescut depinde de organism dar de obicei nu afecteaza cresterea. Fundita?
MaNNNNNNNiak întreabă: