Cat de repede cedeaza.nu este unul care sa nu vrea sa aiba un palmares cand se casatoreste.ma refer la baieti.de cand sunt pe TPU, vad ca si fetele stiu asta dar se complac in suferinta fiindca trebuie sa aiba experienta in a suferi.culmea. capata experienta doar in a inghiti magariile prietenilor lor, a iubitilor si a sotilor lor.fiindca experienta le face sa le fie teama de singuratate si incep a crede ca a fi tacute si docile este starea normala a femeii. da tweety.naivitatea si dorinta voastra de stabilitate si credinta ca orice iubire e vesnica.astai atrage pe baieti. dar pana obtin ce vor sau se plictisesc de voi. dupa aia alta la rand.
Eu zic ca se vede clar cand o fata tine la tine.Nu sunt de acord cu relatiile alea de sufocare cand fata se tine obsesiv dupa baiat. Dar nici relatiile la departare.Cred ca o relatie potrivita ar trebui sa fie undeva la mijloc.
Nu e bine sa respingi dar nici sa spui mereu ca iubesti. Unde mai e farmecul daca o spui de fiecare data? Trebuie gasita o cale de mijloc, cred eu
Mi-am amintit despre un clip pe tema asta:
http://www.youtube.com/watch?v=x87nNIV1UW8 :D
Nu sunt baiat dar as putea sa-ti raspund daca nu te deranjeaza, cred ca unui baiat nu ii place sa fie refuzat de o fata de care nu este sigur ca il place, dar am impresia ca la fetele carora sunt ei siguri ca ii plac, abordeaza un refuz aproape ca pe un accept, adica daca se plac reciproc iar ea il refuza, baiatului i se maresc sentimentele... si unora baietii chiar le place sa fie tinuti in carca de,, te iubesc,,, dar,, te iubesc,, acela nu vine din inima nici de la el si nici de la ea, cam asta stiuh pana acum si asta cred despre baietii, acum astept pareri.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: