| IonutSiAtat92 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi.Doar mie mi se intampla sa nu ma mai inteleg cu familia si neamurile din cauza faptului ca daca ma derajeaza le-o spun pe fata? Eu le-am taiat craca si nu le mai fac pe plac cum le faceam inainte, nu ii mai ajut pentru ca nu merita.Nu sunt lasat in pace, mereu cearta si scandal.Nici tata,nici mama, nimeni nu ma baga in seama, decat cand au nevoie de mine.Voi ce ati face daca erati in locul meu? Simt ca explodez de nervi si imi vine sa urlu.

Răspuns Câştigător
| Invictusman a răspuns:

Dacă erau pe interes și nu oferă nici respect și nici nu te apreciază prin faptul ca ii ajuți înseamnă că sunt perverși si pe interes/profitori, sunt buni cu tine doar atunci când le dai ceva.
Nu mai vorbesc cu tine deoarece le-ai spus adevărul, ii doare adevărul, și eu când le spun adevărul în fata se supăra hienele.
Tot ei provoacă apoi tot ei fac pe victima.

4 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Daca ajuti pe cineva doar daca "merita" atunci nu intelegi nimic despre viata

| IonutSiAtat92 explică (pentru CostinAlamariu):

Esti pe langa subiect, nu ai fost atent la intrebare.Te rog nu mai vorbi in necunostinta de cauza.

| Morbid a răspuns:

Asta nu reprezintă curaj, sa le-o spui in fata.
Tot ce spui pot folosi impotriva ta, deci e mai bine să taci chiar daca te deranjează. Te duci in pădure și urli daca ai de urlat, dar nu lași să te vadă ieșit din sărite. Te păstrezi calm și bine dispus în fata lor.
Poți să spui asta când ești calm, nu când ești nervos.
Oricum tuturor le pasa de tine, numai când au ceva de câștigat de pe urma ta, asa sunt oamenii, ieși din casă și te expui încât să ți recâștigi încrederea în tine.
Nu de la părinți sau neamuri, cel mai bine ar fi sa ai un plan sa te muti de acolo cat mai curând.

| IonutSiAtat92 explică (pentru Morbid):

Intr-un sistem corupt si nepasator ca cel din tara noastra, care sunt sansele sa-mi permit sa-mi cumpar o garsoniera macar? straight face Niciuna...salariile sunt mizerabile.