| mihai_2762 a întrebat:

Am si eu o intrebare: sunt la facultate anul I si am luat un stagiu de practica cu tot cu bursa in anglia timp de 3 luni si mai sunt cu inca un coleg si mai este o tipa care este la master deci este mai mare decat mine cu 4 ani si este mai mare si decat colegul meu cu 1 an si tipa asta este foarte fitoasa si vrea sa aiba numai ea dreptate dar nu este asa cand eu sau colegul meu avem dreptate se contrazice cu noi pana nu mai zicem nimic si ramane ca ea ca de ne saturam si noi sa ne certam cu ea ceea ce vreau sa va intreb este ce as putea sa ii zic sa ii inchid gura asa frumos sa numai zica nimic sa taca ca a inceput sa ma enerveze grav? va rog frumos dati-mi niste idei calumea ca eu am ramas fara. va multumesc

Răspuns Câştigător
| Mizu a răspuns:

Ohooo, cu oameni ca astia e mai greu. Sfatul meu, nu o saruta, nu o lua in bratelaughing... o sa perceapa ca o placi si o sa-i creasca orgoliul, va aduce vorba de asta impotriva ta in anumite certuri sau va face misto de asta, una din doua. Poate pare stupid, dar o vorba aruncata nu o sa-i inchida gura, sau poate da, dar eu nu o cunosc ca sa stiu ce ar deranja-o. Poti sa faci 2 lucruri : -ori o asculti cu atentie cand iti spune ceva si incerci sa gasesti ceva in discursul ei, cu care sa o combati, adica sa te folosesti de o informatie personala pe care apoi sa i-o arunci, un exemplu, sa zicem ca ea ti-a zis ca la romana era varza -la urmatoarea cearta poti sa-i spui "auzi, la cat de buna erai tu la romana in liceu/generala, mai faci si pe filozoafa si atot-stiutoarea cu noi, cand nici macar nu stii sa legi doua vorbe calumea si totul numai ca sa critici, asa ca mai taci " ...nu garantez ca o sa taca dar macar o sa o atingi oleaca la "corason"laughing
Si a doua varianta, puteti sa o ignorati. Aveti o idee, nu-i mai dati ei raportul legat de ce ganditi si ce faceti. Daca dupa ce ati terminat ceea ce v-ati propus si ea comenteaza, ignorati-o, indiferent cat de greu ar fi sau spunetii sa-si vada de treaba ei, daca ea refuza sa faca asta, ignorati-o permanent. Sunteti barbati, noua femeilor ni se pare ingrozitor sa fim ignorate de un baiat, asa suntem noi. Profita de aceste slabiciuni.

1 răspuns:
| Ania_8724 a răspuns:

Face pe inabordabila si orgolioasa. Poate-i o metoda de-a ei pentru a va atrage. In locul tau as profita de cearta, de o discutie mai aprinsa, m-as apropia incet de ea, as lua-o de spate, si-as face-o sa taca. Stii tu cum. Poate nu asta-i ceea ce-ti doresti, sau ce va doriti, dar sigur merge. Sunt certuri docile astea.