Ohooo, cu oameni ca astia e mai greu. Sfatul meu, nu o saruta, nu o lua in brate... o sa perceapa ca o placi si o sa-i creasca orgoliul, va aduce vorba de asta impotriva ta in anumite certuri sau va face misto de asta, una din doua. Poate pare stupid, dar o vorba aruncata nu o sa-i inchida gura, sau poate da, dar eu nu o cunosc ca sa stiu ce ar deranja-o. Poti sa faci 2 lucruri : -ori o asculti cu atentie cand iti spune ceva si incerci sa gasesti ceva in discursul ei, cu care sa o combati, adica sa te folosesti de o informatie personala pe care apoi sa i-o arunci, un exemplu, sa zicem ca ea ti-a zis ca la romana era varza -la urmatoarea cearta poti sa-i spui "auzi, la cat de buna erai tu la romana in liceu/generala, mai faci si pe filozoafa si atot-stiutoarea cu noi, cand nici macar nu stii sa legi doua vorbe calumea si totul numai ca sa critici, asa ca mai taci " ...nu garantez ca o sa taca dar macar o sa o atingi oleaca la "corason"
Si a doua varianta, puteti sa o ignorati. Aveti o idee, nu-i mai dati ei raportul legat de ce ganditi si ce faceti. Daca dupa ce ati terminat ceea ce v-ati propus si ea comenteaza, ignorati-o, indiferent cat de greu ar fi sau spunetii sa-si vada de treaba ei, daca ea refuza sa faca asta, ignorati-o permanent. Sunteti barbati, noua femeilor ni se pare ingrozitor sa fim ignorate de un baiat, asa suntem noi. Profita de aceste slabiciuni.
Face pe inabordabila si orgolioasa. Poate-i o metoda de-a ei pentru a va atrage. In locul tau as profita de cearta, de o discutie mai aprinsa, m-as apropia incet de ea, as lua-o de spate, si-as face-o sa taca. Stii tu cum. Poate nu asta-i ceea ce-ti doresti, sau ce va doriti, dar sigur merge. Sunt certuri docile astea.