| TheSilent a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Toti utilizatorii au observat ca la o intrebare sunt slabe sanse sa primesti un raspuns imediat (sau macar un raspuns), da stiu probabil din cauza putinilor utilizatori sau poate unii nu pot da un raspuns.
Nu stiu daca as fi nesimtit sau ceva de genul dar adminii de ce nu ajuta cu cate un raspuns. Probabil unii utilizatori asteapta zi de zi un raspuns la o intrebare...
Parerea voastra care e?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdeah,sau poate din cauza conexiuni slabe cu net-ul.Dar exista adminii care dau raspunsuri! da mai rar...

NOname
| NOname a răspuns:

Părerea mea? Că ar trebui să-ți vezi de ale tale.

E vacanță, e vară, e și normal să fie mai puțini utilizatori online.
Iar administratorii răspund în limita timpului lor disponibil, ca și toți ceilalți.
Deci, cum spuneam, cel mai înțelept ar fi să-ți vezi de activitatea ta și să nu cauți vinovați. Fiecare este liber să răspund când și cât dorește.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! pai daca ai fi la examen, si nu stii ce sa raspunzi, ai pretentii sa iti raspunda profesorul/examinatorul? asa si aici..atat timp cat sunt 426059 de utilizatori, se va gasi cineva sa iti raspunda.un admin/sef/director e pus sa aiba grija de institutie, de site in acest caz, nu sa raspunda intrebarilor puse pe site, raspund intrebarilor care sunt puse direct adminilor.
O zi frumoasa sa aihappy