| Casandra88 a întrebat:

Voi ascultati ce spune inima sau ce spune creierul? cu ce alegeti cel mai des? Eu nu stiu ce sa fac si pe cine sa ascult.

Răspuns Câştigător
| chazz a răspuns:

Cel mai bine este sa faci asa cum iti spune "creierul".:Inima: te cam face sa o iei razna..Asculta-te pe tine.Marturiseste-i tot ce simti pentru el, altfel te va roade inauntrul tau.
Numai bine!
p.s:nu te pune cu sentimentele tale! o sa pierzi!

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In general ascult si ce imi spune inima si ce spune creierul, asculta-le pe ambele, fa o combinatie intre ele

| Shammal a răspuns:

Asculta inima 100% si fa cea ce simti
personal ascult ce spune inima insa uneori alegerea trece si prin filtrul creierului involuntar

| doc69 a răspuns:

Hmm reactiile sunt in felul urmator ai niste nevoi pe care sistemul tau simpatic le semnaleaaza prin diferite senzatii..creierul mare proceseaza si da comenzile necesare pentru implinirea acestor nevoi.cand faci ce sim ti e ok.ratiunea iti foloseste pentru a analiza daca ceea ce faci ca sa simti frumos este ok sau dimpotriva iti pune in pericol alte nevoi fundamentale. daca nu am fost suficient de clar spune-mi.

| RAY a răspuns:

Inima nu spune nimic e doar o pompa ce naiba, baieti in general aleg ghidati de dorinta sexuala, femeile de cea materiala

| Azre a răspuns:

Ce spun ambele!

| HueyFreeman a răspuns:

Inima nu spune nimic, este ocupata cu pomparea sangelui.

| IloveME a răspuns:

In dragoste cu inima mereu, aceea facem multe greseli!
In viata de zi cu zi, depinde de ce decizii trebuie luate si daca sunt sentimente la mijloc!
De cele mai multe ori, gandim cu inima chiar daca putina lume recunoaste asta!

| NuMaContrazice a răspuns:

Mai demult ascultam ce spune inima, dar inima e prea proasta ca sa gandeasca asa ca acum le folosesc pe amandoua, daca creierul zice ca se poate si merita atunci las si inima sa-si spuna parerea.

| BlackheartQueen a răspuns:

As vrea sa ascult ce spune creierul dar mereu inima invinge.

| WildDream a răspuns:

Aleg si cu inima dar si cu capul. Culmea ca inima s-a mai inselat, da capu niciodata...Astept ziua cand o sa se insele si el si sa-i dea dreptate inimii in cele din urma.

| Manuellllaa a răspuns:

Si inima si creierul.
Daca inima iti spune sa nu alegi de exp un baiat si creierul iti spune ca da.Atunci asculta inima.Creierul nu doare, poti scapa de asta.

In schimb daca inima iti spune ca il iubesti si creierul iti spune sa-l uiti.
Nu poti asculta de creier.Pentru ca inima va fi ocupata sa te faca sa suferi enormmmm.

! Am spus asta pentru ca simt si am simtit.

| paceandlove a răspuns:

Inima, degeaba e invatat banos binecrescut daca nu IL IUBESTI SI TE IUBESTE si daca TE RESPECTA SI IL RESPECTI SI TE SIMTI BINE CU EL asa ca mereu,, fac ce-mi spune INIMA,,

| TwiXXXie a răspuns:

Lasa ca inimii ii trece, dar dupa tu tragi asa ca eu de obicei imi ascult creierul

| Catalin970 a răspuns:

Depinde de situatie. Daca e nevoie de rationament folosesti creierul, in toate celelalte situatii e mai bine sa alegi cu inimahappy

| Șhoghetăn a răspuns:

Privesc inainte nu mai vreau sa cred in cuvinte stiu doar ca inima nu minte ea imi spune mereu ce sa fac asa e viata mea asa fac ce spune inima mea

| BlackSkyz a răspuns:

In general inima, in ultima vreme creierul

| Casandra88 explică:

Mereu cand mi-am ascultat creierul am suferit, deoarece nu am vrut sa-mi calc peste orgoliu si mi-am calcat inima in picioare.

| Dobre_Raducu_Ionut_1986 a răspuns:

Daca ai avut o deceptie in viata eu zic sa alegi cu ochii si sa faci ce iti sopteste inima pentru ca pan la urma tot ia sufera si app nu casca urekile ps lumea e invidioasa si da de ce nu si creierul? trebuie sa te gandesti de 1000 si sa tai o data numai k sae intampla uneori dupa un baiat sa iti pierzi nu numai creierii cii... si capul cu totul successhappy

| Leanca_Cristi_1998 a răspuns:

Cel mai des aleg cu creierul