Ai 20 de ce nu lucrezi? Du-te cat vezi cu ochii, pleaca de la casa aia de nebuni. Cauta-ti un baiat si fa-ti o viata. Nu mai ai ce pierde, de ce nu iti iei lumea in cap si sa spui la toti sa se duca dracu? Spune-le ce ai pe suflet si daca nu inteleg de vorba buna nu ii mai baga in seama, suna la politie, orice incercare e un pas nu conteaza car de nefolositoare e, conteaza ca ai incercat si ei vor vedea asta si se vor retrage incet, incet. Fa orice dar numai fă.
Asta scriam ca nu imi da voie, vin tigani dupa mine si se ia toata lumea de mine sunt gonita si amenintata peste tot unde ma duc
Ohh... E dureroasa povestea ta si mai ales mediu in care traiesti. Nu stiu ce varsta ai, dar cred ca as putea sa iti dau un sfat, unul care pe mine ma ajuta de fiecare data, ori de cate ori am nevoie de ajutor.
Lasand totul la o parte, gandeste-te ca exista o persoana superioara tie, Dumnezeu! El e speranta si ajutorul tau. Nu uita sa te rogi cu sinceritate inaintea Lui! Nu uita sa-I multumesti ca existi si ca parintii tai sunt in viata. Chiar daca tatal tau a cazut intr-un viciu atat de grav, iar mama ta nu te intelege sau nu vrea sa o faca. Tu multumeste-te cu ce ai, cu cei 4 pereti si cu acoperisul care te apara de ploaie. Nu ai nevoie de mai mult ca sa poti spera la ceva mai bun.
De ce sa renunti atat de usor la viata? Gandeste-te macar o data la cati oameni sufera si plang in spitale, la cele cateva milioane de oameni care ar da orice sa mai traiasca macar o singura zi! Ai primit un dar minunat, pretuieste-l.
Esti trimis in aceasta lume cu un scop. Scopul tau e de a trai in rabdare.
Am inteles ca ai fost exmatriculata, sau? Daca nu mai frecventezi scoala, roaga-ti parintii sa te trimita la scoala. Ea este cea care te zideste. Nu inteleg de ce sa absentezi. Fa-ti prieteni la scoala, comunica cu ei, dar nu le spune de problemele tale, e posibil ori sa te jigneasca, ori sa se indeparteze de tine.
In legatura cu persoanele straine cu care socializezi, ar fi bine sa intrerupi orice legatura cu ele. Ai vazut si tu ca sunt periculoase. Pot afla multe lucruri despre tine, fara sa le spui. De ce sa risti?
Daca tot te simti singura, incearca sa citesti o carte, incearca sa te plimbi, sa nu fii in preajma celor care iti fac rau. TE ROG sa ai grija de ceea ce faci cu tine insati.
Noapte buna!
P.S.oti sa-mi spui cati ani ai? Intreb din curiozitate.
Din contra "omoara-te" nu este un raspuns...nu acum dar usor usor o sa vezi ca o sa ai si tu prieteni adevarati...nu te contrazic, este urat prin ce treci tu insa singura solutie ar fi sa nu mai vorbesti cu acei tigani, sa iti alegi mai atenta la ce oameni iti alegi in jur si totul vine de la sine