| Vrajitor a întrebat:

Am si eu o mica problema de sanatate. tongue Tusesc super naspa, este o tuse seaca. ma doare super tare in gat, ( amigdalitele ) si cred ca ajung pe la pneumoftiziologie daca nu bag ceva pastile in mine... aveti idee pentru raceala si tuse? ce trebuie sa iau? ( fara injectabil crying )

ps: nu ma pricep. si nu stiu ce sa-i zic domnisoarei de la Farmacie. ( e cam bata. ea de fel. )

Mersi frumos sad ( apropo am o mucozitatea cam nasoala )

Răspuns Câştigător
| Membra a răspuns:

Ia Augumentin de 650 mg si un sirop pentru tuse - Stodal - este dulce si iti calmeaza tusea aia seaca. Spui ca ai probleme si cu mucozitatile? Ia-ti Bixtonim, picaturi nazale. In rest, medicatia sa fie ca la carte, luata la ore fixe (ca altfel iti mai trece la Pastele Martoagelor), stat in casa la caldurica o perioada de timp, multe reviste, poate castile cu muzica... Aaa, si ceaiuri! Nu ar strica niste Fervexuri. O alimentatie cat de cat echilibrata. Consuma multa lamaie cu zahar, banane, portocale si nuci. Daca ai dureri de cap/ febra, poti cumpara Paracetamol sau Algocalmin. Trebuie sa stie si farmacista ceva... doar n-a facut o scoala degeaba. happy Oi avea eu 14 ani, nu contest, dar nu stau pe langa medicinista mea mama aiurea, mai invat cateceva. tongue Poate nu ai incredere in raspunsul meu, si-ti sugerez sa mergi la medicul tau de familie sau la o alta farmacie cu farmaciste dezghetate. Multa sanatate, insanatosire grabnica!

| Vrajitor explică (pentru Membra):

Mersi frumos asa voi face happy

| DrA a răspuns (pentru Membra):

Hei hei... Nu sari cu antibiotic aiurea. Nu cred ca e cazul de antibiotic inca. Augumentinul e foarte tare. in rest sunt de acord cu Membra, cu augumentinul nu inca. Plus as zice niste ACC pentru tuse. Sa te faci bine.

3 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Mai bine fa o vizita la medicul de familie si nu mai lua medicamente dupa bunu ltau plac(dupa auzite).