Ia Augumentin de 650 mg si un sirop pentru tuse - Stodal - este dulce si iti calmeaza tusea aia seaca. Spui ca ai probleme si cu mucozitatile? Ia-ti Bixtonim, picaturi nazale. In rest, medicatia sa fie ca la carte, luata la ore fixe (ca altfel iti mai trece la Pastele Martoagelor), stat in casa la caldurica o perioada de timp, multe reviste, poate castile cu muzica... Aaa, si ceaiuri! Nu ar strica niste Fervexuri. O alimentatie cat de cat echilibrata. Consuma multa lamaie cu zahar, banane, portocale si nuci. Daca ai dureri de cap/ febra, poti cumpara Paracetamol sau Algocalmin. Trebuie sa stie si farmacista ceva... doar n-a facut o scoala degeaba. Oi avea eu 14 ani, nu contest, dar nu stau pe langa medicinista mea mama aiurea, mai invat cateceva. Poate nu ai incredere in raspunsul meu, si-ti sugerez sa mergi la medicul tau de familie sau la o alta farmacie cu farmaciste dezghetate. Multa sanatate, insanatosire grabnica!
Mai bine fa o vizita la medicul de familie si nu mai lua medicamente dupa bunu ltau plac(dupa auzite).
AlexandraAle121 întreabă: