| cosima11 a întrebat:

Am şi eu o nedumerire. Oare de ce toată lumea s`a obişnuit să folosească englezisme gen "ce sweet", "honey", "cute" sau mai ştiu eu ce? "OK" îl foloseşte toată lumea. Dar, sunt unele persoane care scriu un cuvânt în română, apoi dă pe englezisme. Chiar aşa de proşti suntem încât să credem că suntem elevaţi? Nu cred că nu există persoane de părere cu mine.

Răspuns Câştigător
| K.Samuel a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine. De asemenea ma deranjeaza cuvantul "super" care reteaza orice creativitate in limbaj. Un peisaj montan nu mai este impresionat, este super, un varf nu mai este impunator ci super mare, o idee nu mai este creativa sau potrivita, ci este tot super.

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sunt unii care fac asta pentru a parea mai cool. Si eu mai folosesc englezisme sau frantuzisme insa nu o fac doar pentru a impresiona. Doar cand cred ca exprima mult mai fidel ce vreau eu sa spun.

| oz a răspuns:

Pentru ca este la moda... apreciez ca scrii cu diacritice.

| micurutza2005 a răspuns:

Da, de fraieri scriu ei asa de parca si englezii scriu in romana noastra nu, sau poate nu stiu scrie gramatical corect ca de...romana e grea asa ca scriu in alte limbi, deci ma enerveaza nu mai stiu scrie corect nici unul sunt de acord cu tine happy

| EUSIATIT a răspuns:

EEE draga mea am uitat limba noastra. asra e

| nosferatu a răspuns:

Si pe mine ma mai deranjeaza si cuvinetele gen: 'mah' 'bah' 'dragut' 'asa' si restul ca mai sunt multe dar nu imi vine acum in minte.

| serbanmarius00 a răspuns:

Eu sunt de parere cu tine pentru ca la mine in clasa chiar si diriga vorbeste la fel funda?