Daca esti la zi nu vei lua somaj doar daca esti la o lata forma de invatam la distanta e mai greu totusi ia relatii de la itm ei sunt in masura sa ti sp ca sa nu dai banii inapoi dca te descopera
Crazzyangel, iti recomand sa ocolesti Danubius-ul de la noi. . De ce nu incerci la Dunarea de Jos?
Daca vrei sa inveti ceva, Danubiusul nu e cea mai buna solutie. Nici Dunarea de Jos nu e departe, dar e un detergent mai bun de spalare a lagunelor de pe creier decat prima optiune. So, ok, intri la Danubius, si de acolo crezi c-o sa iesi ceva? Adica crezi c-o sa ai vreun avantaj? N-o sa-ti gasesti niciun loc de munca, mai ales daca nu stii practica. Iar hartia in ziua de azi e un simplu act. De la o facultate particulara iti cumperi actul si ti-l pui in rama, cam asa sta treaba pe la noi.
Nu pot sa-mi dau cu parerea domnisoara asupra viitorului tau. Nu-ti cunosc aptitudinile, calitatile si placerile. Un ultra strong advice ar fi sa nu dai undeva unde nu-ti place! Fiindca stii vorba aia, daca te-a mancat, trebuie sa te scarpini. Si sa vezi dupa aia cat trebuie sa te scarpini.
Gaseste ceva ce crezi ca ai face din placere, ai avea talent si ai vrea sa aprofundezi. Oriunde, daca ai binevointa si talent, munca vine din placere iar banul de la sine.
De ce sa-l ocolesc? toti imi spun ca e foarte bine acolo...as vrea sa i-au si somajul dar sa dau si la facultate...mai ales la Dunarea de Jos nu pot da la taxa ca nu am cum sa o continui.in schimb la Danubius cu bani de la somaj si cu ce ma m-ai ajutau parinti .nu stiu ce sa fac...inca sunt nedumerita sa dau sau nu la facultate. dar nici un an nu pot sta degeaba acasa...
Da ai dreptate... dar nici nu stiu la ce facultate sa intru acolo la Danubius vream la Finate si Banci... dar la Dunarea de Jos habar nu am pentru ce sa optez...bine vream Fac de Stiinte -Stiinta mediului dar s-a ocupat....altceva nu stiu. tu la ce fac m-ai sfatui sa dau? eu am iesit tehnician electrotehnist... dar nu vreau sa merg pe partea asta ca nu prea mi-a placut...sunt atat de confuza
Alina noua ne-au zis ca daca ai restanta in anul 1 si ai 40 de credite poti trece in anul 2 iar in anul 3 deja trebuie sa iei acea restanta...asa ne-au spus si noua la ce profil esti? uite iti las id-ul meu sa mai vb "lusha_20_nebunatik" eu am intrat la Stiinte economice finante si banci tot la ID pupici:*:*:* sper sa ne auzim cu bine
anonim_4396 întreabă: