Daca tu vrei sa traiesti intr-o societate in care nu ne pasa niciunuia de restul e problema ta...
Sunt curios, esti liber sa faci ce vrei, daca ai vedea pe cineva injunghiat pe strada te-ai lua de cel care injunghie? daca ai afla dupa ca a facut asta din cauza ca respectivul l-a umilit grav de tot si probabil l-a si lovit? nu ai cum sa stii despre ce e vorba complet si 2 de ce te ar interesa daca cineva joaca la aparate? uite eu din cauza ca respect ce a zis medicul, ca asa dupa mine as lua anxiar zilnic, cu ce te-ar deranja pe tine?
Nu m-as lua direct de cel care a injunghiat ca nu am aceste abilitati sa ma bat cu un om periculos care are o arma alba, dar sigur as suna urgent la politie, salvare etc etc.
Cat despre faptul ca tu crezi ca exista vreo motivatie oricare ar fi aia sa injunghi pe cineva... no comment. Eu nu vreau sa traiesc intr-o societate in care scuzam actele de violenta si tentativele de omor.
2, de ce m-ar interesa daca cineva joaca la aparate? Pai simplu, sansele sa cine joaca la aparate sa piarda bani apoi sa devina o povara / un pericol in societate sunt mari. Asa ca imi pasa. As vrea o societate in care sa nu scoata unul cutitul la mine sa imi fure portfelul ca nu mai are bani de pacanele.
Eu nu m-as duce la politie ca nu-mi pasa.
Ehh, spre deosebire de tine unii oameni vor sa traiasca intr-o societate prospera si sigura. Restul treaba voastra. Acu cand o sa sara unul la bataie la tine pe strada sa te rogi doar sa nu fie din astia ca tine prin jur, sa nu le pese ca iti iei pumni si picioare.
Dacă nu-ți pasă nu te uita, e simplu. Eu rar mă uit la știri de exemplu și sunt mai fericit, deci ai dreptul de a alege.
Mihaela024 întreabă: