Da, sunt de acord. Nu inteleg de ce atata pudoare cand se foloseste cuvantul "sex"?
Silvia scumpo poate si eu am pus intrebari care au mai fost postate, acum nu stau ca caut in tot site-ul sa vad daca sa mai pus intrebarea
dar pentru ce anume e categoria aia?
doar nu pentru muzica si daca intrebarile ti-se par stupide, inseamna ca tu te-ai nascut invatata, si le sti pe toate
Bubulina, sigur ca nu m`am nascut invatata, si inca sunt un copil, cu siguranta stiu mult mai putine decat multi de pe site, insa sunt ft ft multi copii pe site, chiar sunt importante acele intrebari? Si va mai si mirati ca acum copiii isi incep viata sexuala devreme... daca au de la cine invata, logic ca ii tenteaza si pe ei
Acuma sincer draga. Este vorba de "Dragoste si Sex". Deci tot ce include sex si dragoste. Apai ca sunt minori, nu avem ce face. Acceptam si minori caci si ei au intrebari. Si noi cei mai mari incercam sa le dam raspunsurile cat de bine putem.
Stii de ce se repeta? pentru ca acesti copii care nu au voie sa vada si nici sa auda, nu stiu despre ce este vorba si pentru ca parintii, acasa, le-au astupat urechile, ochii si gura, sa nu mai puna intrebari obscene sau sa vada lucruri rusinoase, tocmai de aceea se repeta zilnic.copiii trebuie sa stie ce se intample cu corpul lor, ce au de facut in cazuri extreme, cum functioneaza organele genitale si cum sa se protejeze atunci cand parintii nu sunt in stare sa ii educe cu privinta la actul sexual si sa. i invete sa isi coordoneze corpul.d.aia se repeta!
Faza e ca aproape toti sunt minori de acolo si acesta e un site pentru informare!
@silvia nu am inteles cu ce te deranjeaza intrebarile?
ca tot de niste copii sunt puse
E evident ca sunt minori. Dar daca nu au altundeva unde sa se informeze...Mai ales asupra "amanuntelor".
Astia sunt majoritatea copiilor din ziua de azi......si eu..intru in oala cu ei..pacat...
Da' vad ca esti documentata , @silvia. Pai cum sa nu le vada minorii?, ca doar ei le pun! (bine, si @countessa.cracanata, pardon, rastignita )
Iar "sex", asa cum spune si @bubulina, tocmai la asta se refera, la ceea ce intreaba copii aia acolo.
Lasa-i sa intrebe, ca poate mai invata si ei ceva. Mai bine mai tarziu decat prea tarziu...
@countess, sper ca nu te-ai suparat ca te-am pomenit, si sa ma trezesc cu capul spart
Minorii...adica la 17 ani jumate nu ai voie.sau nu stii ce e ala vagin?
hmm...astia sunt copii din ziua de azi...gandeste-te k unele intr de genul asta sunt puse de copii se 12 ani!
asa ca nu te mai mira si nu le mai duce u grija!
Mai da e bine sa vada si minorii sa stie la ce sa se astepte eu is minora si ma bucur ca ex categoria asta si k oamenii pun intrebari si chestii dn astea pntrca vreau sa fiu informata si citesc maj intrebariilor care mi se apr interesante si citesc si raspunsurile.pentru ca e bine sa stii cat mai multe despre domeniu
Daca tie ti se par intr astea putin km "deplasate" ca sa zic asa nu citi sau nu mai deschide rubrica asta alta metoda nu cred ca e
Pentruca u ai zis se numeste Dragoste&Sex sia ici se posteaza totu legat despre dragoste si despre sex
Numai bine
Gandeste'te ca de altundeva nu prea avem de unde sa ne informam...La scoala capitolul asta se face asa in graba, si...curiozitatea e mare!
Asa ca draga Silvia...gresesti...
anonim_4396 întreabă: