| SooWhat a întrebat:

Am si eu o prietena si stau cu ea de aproximativ o luna sau doua... Dar acum vreau sa-i creez ceva frumos si sa i-l dau. Vreau sa fie prelucrat de mana... I-am facut un lantisor dar mai vreau sa-i fac ceva din inima.Plssss ajutati-mahappy

Fundisaaa!happy

Răspuns Câştigător
| Angel_4421 a răspuns:

Stay ca mia vnt imaginatia. Fai o pernutza, rosie sau roz, in forma de inimioara, si coase(scrie) pe ea I love you!:XTe'ai uitat la burlacul? Ai putea sa faci un colaj si sa pui multe poze cu ea, cu tine si impreuna si in mijloc una in care sa scrie ceva sweet km ar fi:love sau I love you! chesti de genu.sau o felicitare in care sa pui o poza cu voi si sa cauti pe net si sa alegi cel mai bun citat. Uite un site:sweety-things.weebly.com/Succes!:*:*

6 răspunsuri:
| Angel_4421 a răspuns:

So sweet:Xai putea incerca sa ii faci o inimioara din ceva materiale(lemn, lut nu stiu ceva). Fiecare gest cat de mic nu trece neobservat.cateodata si o floare rupta de pe camp si daruita ei poate insemna cat un buchet maree de trandafiri frumosi aranjati.Mai gandeste-te ce ai putea sa ii faci, eu nu am o imaginatie fff bogatasad

| SooWhat explică:

Dar auzi...Si da m-am uitat la burlacul da cum sa fac pernuta?

| SooWhat explică:

Cum sa fac pernuta?

| SooWhat explică:

Si daca ii fac o paturica cu o inimioara?

| Angel_4421 a răspuns:

Hmmm pernutza...Ai nevoie de ata, ac, material si ceva cu ce sa o umpli.Decupezi materialul in doua bucati(forma de inimioara)dimensiune pe care vrei sa o aiba, pui umplutura in forma de inima, ii dai tu o forma si apoi cosi cele doua materiale intre ele de o parte si de alta.nu stiu daca ai inteles dar eu am incercatlaughingNici patura nu e o idee f rea. Dar eu sunt fata si as prefera o perinitza. Tu alegi:*

| Angel_4421 a răspuns:

Heei! fundita? plssss