| gagiqutzza_2286 a întrebat:

Am si eu o problema.am stat cu un baiat 6 lunidupa care ne-am despartit asa pur si simplu(adica el nu prea ma mai cauta, ne intalneam mai rar pana am ajuns sa nu ne mai intalnim deloc, ne certat din orice chestie.)acum dupa 2 luni de despartire vine si ma cauta sa ne impacam. Ce sfat imi dati? Sa ma mai impac cu el sau nu? Apropo eu il mai iubesc si acum.

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Problema nu e daca sa te impaci cu el, ci daca v-ati despartit, de fapt. Relatiile au nevoie de o finalizare concreta cand nu mai merg; asta ii ajuta pe amandoi sa puna capat si subconstient si sa mearga mai departe. Ati avut o discutie in care sa vorbiti despre ce nu a mers si ce faceti mai departe? (va vedeti mai rar, nu va mai vedeti etc.) Parerea mea e ca ar fi bine sa afli lucrurile astea, ca sa te poti lamuri; altfel, desi exista sentimente, e posibil sa ajungeti in acelasi punct de acum 2 luni, sa va certati, sa va vedeti rar si tot asa, daca nu comunicati despre ce anume nu merge.

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai impacate cu el dar ai mare grija sa nu cumva ca el sa isi bata joc.Lasa-l un timp sa vezi cum se comporta.Sa iti dai seama daca el chiar te iubeste asa cum sp. Daca observi ca ii pasa de tine iarta-l daca nu lasa-l baltawinking

auran
| auran a răspuns:

Si Bahmuteanca il iubeste pe Prigoana!
Vezi de viata ta si lasa-l in plata domnului

| JustMeFlory a răspuns:

Intai ar trebui sa discutati cauzele care au dus la despartirea voastra si sa cautati un remediu! Nu sa va impacati si dupa 2-3 luni sa faceti la fel. Vorbiti sincer, si ii spui foarte clar ca daca nu se rezolva problemele intre voi nu are sens sa va mai impacati. iubirea nu este de ajuns intr'o relatie, trebuie incredere, intelegere etc.
Daca nu crezi ca va puteti schimba si va puteti implica mai mult atunci impacati-va!
Succes!

| 1992 a răspuns:

Doar iti spun:NU TE IMPACA CU EL, cauta pe altcineva! si inca ceva niciodata sa nu cauti alinarea in bratele unui baiat

| hanry a răspuns:

Pai tu tiai dat raspunsul daca il iubesti sti ce ai de facut...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te mai cauta poate insemna ca s-a plictisit de tine, dar poate fi si o indispozitie trecatoare. Faptul ca s-a intors poate fi o veste buna, dar poate semnifica si ca se plictiseste singur si..."rau cu rau, dar mai rau fara rau". Numai tu poti sa-ti raspunzi la intrebare. Asculta-ti inima, dar nu-ti pierde capul.

| dispe a răspuns:

Nu te uita in urma! Mergi inainte si vei vedea ca viata mai are multe surprize placute. Pana la print trebuie sa saruti multe broaste.