| cerculetezburatoare a întrebat:

Am si eu o problema...
De 3 zile m-am certat cu cel mai bun prieten (mentionez ca-s fata) si pe deasupra il si placeam (nu eram impreuna) dintr-o cauza total stupida. Am jucat cu el si cu inca un tip un separeu la conquiztador si eu am castigat si el s-a ofticat si a facut misto de mine, iar eu, cum n-am acceptat niciodata sa ma injosesc in fata nimanui, i-am tinut morala pe mess 1 ora intreaga explicandu-i ca eu nu accept sa faca cineva misto de mine si tot el s-a suparat si de 3 zile incoace face misto de mine. Eu tot am incercat sa ma impac cu el, dar el nu vrea (mentionez am 12 ani, iar el 11 si e din Bucuresti, iar el a plecat azi in Bucuresti si se mai intoarce saptamana viitoare). Nu stiu ce sa mai fac sa ma impac cu el.
P. S: Prietena mea cea mai buna il place, i-a luat nr de tel din telul meu (fara sa stiu) si tot vb cu el prin mesaje...
Ce credeti ca as putea sa fac sa ma impac odata cu el? sad

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu l mai cauti; 0 POATE DOAR COINCIDENTA DAR ASTAZI M-AM CERTAT CU CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU...si ne avand ce sa fac in seara asta m-am gandit sa raspund la niste intrebari pe aces site stii ca cel mai rau doare indiferenta iar daca el tine la tine te va cauta crede-ma am 16 ani si am mai multicica experienta.ai grija de tine julia

| cornel a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el fata in fatahappy

| cerculetezburatoare explică:

Mentionez ca orice as face (mi-am cerut scuze, am luat-o pe cale amiabila) el nu vrea nicidecum sa ne impacam si am vorbit fata in fata sigh dar fara succes sad