Complicata dragostea asta.adevarata decizie nu o gasesti nici la psiholog, nici la biserica. vorbeste cu tine.afla ce-ti doresti cu adevarat.si daca intr-adevar o iubesti pe fosta, fa ceva in privinta asta.nu lasa iubirea sa treaca pe langa tine cum am patit eu ca o sa te dai cu capul de toti peretii, la propriu.o zi buna
Mmm
Superioara fostei?! Cum sa fie superioara daca tu zici ca o iubesti pe fosta? Adica m`ai bagat complet in ceata
Oke,este un pic mai agresiv, probabil s`a temut de reactiile tale la anumite probleme. Poate`i era frica, nu?!
Ba chiar ti` a acordat o a2a sansa,cum chiar tu ai spus mai sus si ce`ai facut,ti-ai batut joc de increderea ea, intreband`o daca are pe altcineva! Crezi ca mai meriti o alta sansa?
Nu esti cinstit fata de nimicTe minti pe tine, da` si pe ceilalti.Esti cu o bucata "mai buna" doar ca sa o faci geloasa pe fosta.Parerea mea.Si te`ai bagat intr-o incurcatura mai mare ca tine...
Nici tu nu stii ce vrei, cum dracu sa iubesti pe cineva daca zici ca cea cu care esti acum este mai superioara decat cealalta care a plans? nu alerga dupa doi iepuri ca n-ai sa prinzi niciunul,dupa mine tu ai gresit, daca acum aveai o relatie cu cineva nu trebuia sa te saruti cu alta fata pana nu-i spuneai preietenei actuale despre situatia in care te afli, sunt curios sa aflu daca cu prietena cu care esti acum si care zici ca nu o iubesti te-ai sarutat si te-ai imbratisat
Eu cred ca ar trebui sa rupi relatia cu actuala si sa gasesti o cale de a te impaca cu fosta. daca pe ea o iubesti, e pacat sa lasi iubirea sa treaca pe langa tine...acorda'i timp de gandire si asteapta un raspuns de la ea deoarece daca te'a iertat de 2 ori inseamna ca te iubeste si ea destul de mult si se va intoarce inca o data din drum...