| mrsruru a întrebat:

Am si eu o problema, destul de enervanta si chiar ingrijoratoare.De fiecare data cand deschid Mozila imi apare un fel de "eroare" in care mi se spune cam asa: "A script in this movie is causing Adobe Flash Player 10 to run slowly. If it continues to run, your computer may be unresponsive.Do you want to abort the script?"Daca raspund cu "yes" imi dispare acel avertisment dar nu pentru mult timp, vreo 10 secundethinking si iar ma "viziteaza"/iar daca raspund cu "no" mi se inchide instantaneu pagina w.Am incercat sa dau un update abobe-ului.insa cum nu ma pricep prea >bine.:" stiu sigur ca il am instalat totusi. Ma puteti ajuta cumva? Va rog! Tin sa mentionez ca Nu sunt singura cu aceasta problema.Multumesc! ^^

Răspuns Câştigător
| Ciprian Ionut a răspuns:

1. Internet explorer : click pe tools --> manage addons --> click pe toolbars & extensions --> click pe shockware flash objects --> click pe disable
2 in firefox : click pe tools --> options --> aplications --> shockwave flash --> alege always ask
3 opera : tools --> advanced --> content --> debifeaza enable plug-ins --> ok
4 netscape : nu folosesc din pacate pentru asta trebuie sa va informati
5 : nu folosesc nici safari sad
problema este ca daca faceti asa nu o sa mai arate, atunci cand intrati pe site, animatiile flash... adica ceea ce provoaca eroarea. Sper sa va fie de folos.

6 răspunsuri:
| cosima11 a răspuns:

Cu problema asta ma confrunt si eu de azi si nu stiu ce sa ii fac at wits' end

| Aries90 a răspuns:

Si eu patsesc la fel si disper. rolling eyes

| anna_5786 a răspuns:

Mie imi apare numai cand intru pe hi5.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai "macros" enabled si inceraca sa faca script la strings care sunt blocate in computerul tau. Nu este mare lucru, doar ignora sau cntinua. Nu face "debug" ca nu are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai "macros" enabled si inceraca sa faca script la strings care sunt blocate in computerul tau. Nu este mare lucru, doar ignora sau cntinua. Nu face "debug" ca nu are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu ma mai compliclaughing
mi-am inchis hi5-u yawn
macar pentru. o perioada
^^