| andr33a_5009 a întrebat:

Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv in urma cu 6 luni am suferit cea mai mare dezamagire. Dupa o relatie de 3 ani in care am incercat sa ofer tot ce puteam oferi.Am incercat sa uit si sa merg inainte dar nu am reusit
dupa 5 luni de la despartire m-a sunat si ne-am vazut, sentimentele mele pentru el au reaparut inca mai vorbim la telefon dar doar ca prieteni eu nu il pot privi ca pe un prieten am incercat sa il uit dar nu am reusit

4 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Zii adevarul, daca inca il mai placi spune-i asta, cine stie poate si el simte asta pentru tine, incearca acum ca sa nu fie prea tirziu.

| Floreenofficial a răspuns:

Se pare ca tu ai investit cu adevarat in relatia asta, ai sperat pana in ultima secunda ca se va alege ceva din relatia asta, dar se pare ca el te-a tradat.eu zic sa uiti ca nu te merita!sad

| VoiceWithin a răspuns:

Dubios... thinking pai ce sa spun, intra in vorba cu el pune pe cineva sa intrebe daca ii mai place de el, si daca nu inseamna ca 1. nu te merita 2. este un baiat ca toti ceilalti 3. uita-l! 4. si mi-e mi-s-a intamplat sigh si cred ca e mult mai bine sa ii vezi reactia
ai incredere in instinctele tale!

Te pup :* si iti urez succes cu el!

| George_5449 a răspuns:

Nu vei reusi sa il uiti asa usor, pentru ca in acesti 3ani a ocupat foarte mult loc in inama si sufletul tau, dar cu timpul poate vei reusi sa il uiti, prima iubire adevarata nu se uita nici odata