anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema pe TPU, scriu raspunsul dar cand ii dau pe Raspunde apas degeaba ca nu ma lasa sa raspund, de vreo 2 saptamani tot asa mi se intampla.Are ceva calculatorul? Scuzati categoria si FUNDA.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu (o au si altii, unii dintre noi). Solutia: daca ai Internet Explorer, trebuie sa ti-l inlocuiesti cu un alt browser - Mozilla Firefox, Google Chrome sau Opera. Explorer-ul nu mai face fata TPU-ului, incarca totul foarte greu sau chiar deloc. Eu mi-am instalat de cateva zile Google Chrome, si de atunci totul zboara. :)) Nu mai am nici un fel de problema.
Intrebarea mea pe aceasta tema: http://www.tpu.ro/......-cu-multe/ .Citeste comentariile! Te vor ajuta sa-ti dai seama, daca ai aceeasi problema ca si mine, si vei putea s-o rezolvi. Succes!

P.S. Da clic pe "Descarcati Google Chrome" http://www.google.com/chrome/?hl=ro .

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui ce browser de internet ai dar cred ca Internet Explorer, mai multi care l-au folosit s-au plans ca nu pot raspunde la intrebari si am facut si eu o experienta si asa este. Eu folosesc Mozilla Firefox si nu am probleme. Poti descarca un alt browser - Firefox, Google Chrome ori Opera, sunt gratuite, se descarca si instaleaza usor. Succes si numai bine!

| Aero a răspuns:

Pe IE9 Beta merge ok. Daca ai versiuni mai vechi de IE9 Beta(am observat ca in special problema se manifesta pe IE-ul de pe Windows XP) atunci dai refresh paginii pana ti se face rau si eventual va rula tot codul Javascript care i se serveste. De vreo saptamana si ceva se intampla asta. Am raportat la Contact aceasta problema.
Pana se rezolva problema, daca se va rezolva... iti recomand un browser alternativ precum Google Chrome sau Opera.
O zi buna!

| Corina a răspuns:

Asa am patit majoritatea dintre noi. Schimba browser-ul Internet Explorer, caci nu mai face fata si instaleaza gratuit de pe net Google Chrome. Merge mult mai repede si mai bine. Incearca si nu vei regreta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Schimbă motorul de căutare, Firefox, Google Chrome (descărcare gratuită) și vezi cum funcționează.
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

@Anyone, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere! Numai bine!