Noapte buna!
Si nu uita, unele "specimene" nu trebuie iertate, ca daca le ierti iti vor face viata un calvar la nesfarsit. Acum ce e drept situatia de fata nu e atat de tragica, dar ideea e aceeasi.
Daca o cauti o gasesti, nu?
Daca chiar si-o cauta,, sa ii dea ce cauta. Nici mie nu-mi plac oamenii astia enervanti.
De obicei cei care se iau de mine intotdeauna platesc. Nu permit nimanui sa ma supere.
Din ce mi-ai povestit despre ala, pare disperat de-a dreptul, dar tu cu siguranta nu i-ai gresit?
I-am gresit si eu. Stii cum? Ca nu am vrut sa fiu a lui. Sa ma aiba la pat cum a facut cu altele si dupa sa imi dea cu piciorul. Nenorocitul!
Spune-i unde sta...
Sa-i rupa picioarele, daca si-o cauta, si-o primeste
A2-a oara sa nu mai faca greseala asta!
Ehee, daca ai stii cat de mult vreau sa il puna la punct, dar nu e dupa mine. Mi-ar place sa il certe, atat. Insa unchiul, nu prea este cu vorba.
Cearta se uita, coasta rupta ramane!
Trebuie sa te asiguri ca primeste lectia de care are nevoie, si ca data urmatoare cand te vede tranveseaza strada, chiar si pe interzis.
Ce grupa de sange ai? Daca o ai pe a mea, esti fara indoiala fratili meu. Gandim la fel, insa, oricat de mult ne-ar place, exista lege. Daca se duce sa depuna plangere? Hai ca unchiul da bani si politistul uita, insa daca se duce la el, inapoi nu mai scapa cu viata. Hmm, coasta rupta, zici? Sadicule.
Nu am idee ce grupa de sange am, nu cred ca am mai fost la un medic de ani buni... Cel mai probabil de 5 ani nu m-a mai vazut vreun medic.
Acum cu plangerea ai dreptate, dar daca-l "masezi" unde trebuie sa nu ramana urme nu e panica!
Sa ii dea la ficat? Du-te maine la medic, si astept raspunsul aici.
Cam asa!
Nu mai calc eu pe la medic cat timp nu e urgenta.
Cel putin nu la medicul de familie ca ala e incompetent!
In ziua de astazi totul este doar comercial, orice se intampla, cineva trebuie sa "invarta" banu', chiar si medicamentele, totul este o manipulare, te tratezi de una, devii sensibil la alta, din fericire sunt sanatos si asta e bine!
Sora ta vrea sa stie daca esti fratele ei biologic sau nu. Ca sa nu mai stea cu gandul la asta. Vezi sa zica doctorul ca ai B3. Asta e o urgenta!
Instincul imi zice ca e ceva cu 0
Sincer nu stiu, poate o sa fac un test candva in viitor sa stiu si eu.
Maine, maine!
Maine e inchis la spital.
Lasa ca vad eu ce visez noapte asta si daca contine ceva despre sange te anunt maine.
My bad. Am pierdut notiunea timpului. Ok bro, take care! Night!
Cat adevar!
Noapte buna!
Si nu uita, unele "specimene" nu trebuie iertate, ca daca le ierti iti vor face viata un calvar la nesfarsit. Acum ce e drept situatia de fata nu e atat de tragica, dar ideea e aceeasi.
E neapărat sa ii spui unchiului tău adresa? Spune-i ca o rezolvi tu cu fostul de una singura, de ce e nevoie sa se bage tot neamul. Îți poate creea probleme mult mai mari după. Nu-i da adresa și spune-i unchiului tău mâine ca în seara asta ai vorbit cu fostul și ca s-a lămurit totul.
Nu cred ca imi poate crea mai multe, deoarece unchiul meu are spatele asigurat, daca ma intelegi. Eu ii spun, dar el este dintr-o bucata, daca ii intra ceva in cap, nu ii mai iese pana nu termina. Crezi ca daca era asa simplu, imi mai faceam griji? Si da, idee buna. Ii spun ca am rezolvat cu el, insa, nu am sperante prea mari ca o sa si creada...
Totuși, ar fi mai bine sa nu se ajunga la violenta ca după ți-e ție rău
Dar el cu ce drept se ia de mine? Ca nu am vrut sa fac ca el? Eu nu sunt ca altele, eu ma respect!
Dreptatea nu se face cu pumnul! E mai ok sa o iei pe calea amiabila
Nu prea rezolvi cu vorba nimic in ziua de azi. E alta cand intri in el sa stie de frica.
Din ce am observat eu, oricare sfat in afara de ala care ti-ar fi convenit tie, ar fi fost inutil. Tu doar astepta-i pe cineva cu aceleasi ganduri si intenti ca ale tale, poate pentru a sti in sinea ta ca nu doar tu ai proceda astfel. Nu vreau sa te judec, dar consider ca nu orice problema trebuie postata aici sub forma unei intrebari. Daca ai fii o fata cu capul pe umeri, ti-ai da seama ca nu merita ca unchiul tau sa mearga si sa-l agreseze fizic pe acel baiat. Dupa parerea mea, cea mai buna solutie ar fi ca unchiul tau sa aiba o discutie serioasa cu el, iar daca ii da motive sa fie agresiv, atunci sa fie!
Eu nu am nevoie se observatia ta. Si cu tipul in cauza am mai avut probleme. Ar merita un ''masaj''. Cine se crede el? Si nici eu nu am zis sa se duca sa il omoare, insa ar trebui sa il sperie putin. Tipul asta nu e normal.
Eu consider ca nu am facut o observatie proasta si am facut-o in speranta de a te ajuta sa faci lucrul corect. Daca pui asa problema, da, ai dreptate. De ce nu te-ai exprimat asa de la bun inceput?!
Pentru ca nu credeam ca voi fi criticata din cauza aceasta.
Cati ani spuneai ca ai de nu esti in stare sa rezolvi asa "problema" singura?
Cu vorba nu intelege.
Sa ma iau cu el la bataie? No!
Are unchiul oamenii lui.
Nu mi-ai răspuns la întrebare. Oricum răspunsul era inutil. Cu așa o mentalitate, nici nu mă mir că nu te descurci singură.
Ba eu cred ca ti-am raspuns destul de clar. Ca nu intelege, are probleme psihice.
Si nu cred ca esti tu in masura sa imi judeci mie mentalitatea.
Canta la alta masa!
Nu te-am judecat. Ti-am spus intr-un mod mai indirect ca ar trebui sa te maturizezi. Dar cine sunt eu sa iti judec tie mentalitatea, care crezi ca daca pui pe cineva sa il bata pe ala rezolvi ceva.
Nu rezolv nimic, insa am o satisfactie ca nu sunt cum ma crede el. Ca nu am pe nimeni. Vreau sa ii demonstrez contrariul.
Mai lasa din ego, ce-i prea mult strica.
Am lasat destul pana acum. Nu mai sunt eu fraiera aia de alta data.
Ai mult prea mult ego, ti-ai face chiar tie un bine daca ai mai lasa din el.
Si, cum as putea sa ma comport lasand din el? Sa merg la el acasa sa ii spun ''scuze, iubi, e vina mea ca nu am vrut sa o fac cu tine, ma ierti?'', ceva de genul?
Nu ti-am cerut sa iti ceri scuze, ci sa lasi din acel ego. Esti mult prea egocentrista. Plus ca ai o mentalitate proasta. Crezi ca orice greseste merita pedepsit pentru acea greseala si pedeaspa sa fie mult mai dura ca greseala in sine.
Asta sunt eu. De ce sa ma schimb pentru un oarecare? O voi face, dar nu acum. Cand il voi voi gasi pe cel care merita aceasta schimbare a mea. Pana acum, am dat doar de profitori. Eu zic ca am fost destul de buna cu ei.
Nu face schimbare pentru ca trebuie. Fa schimbarea pentru ca vrei tu. Oricum, sa scazi putin din ego si sa schimbi mentalitatea, ai face forumului un bine, intregii lumi un bine si mai ales tie un bine.
Iti voi lua in considerare sfatul!
Mama i-a dat un sfat surorii mele: Barbatul care acum iti da o palma, o va face toata viata. Asa sfat iti dau si eu tie: Daca acum a facut criza de gelozie, tot restul vietii o va face. Ramane hotararea ta daca vrei sa stai alaturi de el stiind ca nu te poti afisa cu varul sau chiar cu fratele.
Sunt de acord. Nu mai e pe vremuri cand suportau femeile ca vezi doamne ''rade lumea''. Acum, lumea e mai deschisa la minte. El a fost frustrat ca nu am vrut sa ma culc cu el. Nu eram nici pregatita si nu simteam ca el este baiatul potrivit pentru asta.
Varul ma mai ajuta. Frate, nu am. I'm the only child!
Try to be open cu cei din familie, care the iubesc si tin la tine, si nu lega prietenii cu toti derbedeii orasului.
Mai sunt inca baieti buni pe lume, dar trebuie gasiti.Ai grija nu te prea hazarda nici cu cel din "strainezia". Americanii nu sunt ceea ce cred Romancele.
Eu il cunosc mai bine pe tipul in cauza si am incredere in el. De ce spui ca nu sunt cum ii credem noi?
Pentru ca eu locuiesc printre ei, de multi ani... so Trust me!
As area sa te cunosc mai bine, Do U agree?
El e diferit. Trust me!