anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am silicon din pistolul de lipit prins în păr. Se mai poate face ceva sau trebuie să-mi las breton? laughing Menționez că am împachetat azi dimineață un cadou, dar abia acum am observat. Mi s-a blocat pieptenul în păr, e o bucată destul de mare de silicon, of.

Chiar nu-mi dau seama cu ce să-l scot laughing Ajutor.

19 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Singura soluție e foarfeca.

| anonim_4396 explică (pentru AnemonaP):

Mă duc s-o caut... sad

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cum ai reusit?

Incearca sa il incalzesti cu un uscator, daca inca este flexibil, poate poti scuate firele de par printre. Daca este intarit si solid, nu prea ai ce sa ii faci.

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Păi aveam părul desfăcut... Nu știu exact cum de s-a întâmplat, cred că m-am aplecat peste lipitură când încă era fierbinte.

Dap. Cam e întărit și solid.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce meștereai tu acolo? thinking

Atunci... incearca sa il tai big grin

Lipeam pampoane decorative pe un cadou de Crăciun, am vrut să fie ceva fashion, dar uite că m-am fashionit eu pe mine de tot.

Nici nu știu de foarfecă laughing Ba chiar mă gândeam acum că există posibilitatea să o fi împachetat și pe ea accidental, dar lasă, important e părul meu. Cred că e bună și o forfecuță de unghii, dar nu mă pricep și nu vreau să mă ciuntesc de tot laughing Oare merge să acopăr siliconul cu o clamă ceva?

Da lasa-l asa. Mai natural big grin

Am reușit să-l înmoi cu uscătorul de păr și să mai desprind din el. Am dat jos grosul. Dar tot am avut nevoie de foarfecă laughing Cum să-ți zic, părul meu arată foarte... natural.

Ah, deci metoda mea a functionat big grin

Asa asa, mai... rebel.

| T0T a răspuns:

Numai prostioare faci.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Nu-i adevărat. Mai fac și de-ale bune, doar că pe TPU cer ajutor, nu mă mai și laud laughing

| Celcestietot a răspuns:

Incearca cu apa calda sau cu unt de arahide, poate functioneaza.

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Am încercat cu apă caldă. Nu se mai înmoaie. Unt de arahide? Nu-mi dau seama cum m-ar ajuta asta laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Ajuta sa scoata guma lipita.

Aha, interesant thinking Mersi. Nu cred că merge și pe silicon (că nu e tocmai o gumiță), dar nu știam treaba asta big grin

Cu placere ^^! Sa imi dai mesaj privat sa imi spui ce ai facut, ca sunt curioshee hee

Așa fac laughing Sper să-l salvez, că nu vreau freză nouă.

Iti dai seama. Am avut si eu parul lung si te inteleg laughing