@AlexC, hai că mă stresezi pe mine deja .
În primul rând, faceți și voi diferența de satanismul tradițional față de cel modern? Ăsta nu se referă la băutul sângelui și alte porcării de genul ăsta, ritualuri etc. Satanismul se referă la libertate și o manifestare anti-creștinism, pe logică și rațiune.
Ai nevoie de recruti pentru secta ta satanista? Dai vine pe Dumnezeu pentru toate "nedreptatiile" facute de mana ta sau de o serie de evenimente? Atunci de ce nu le-ai indreptat?
Hmm Bloody Angel?!( Bludi Aingel)
Sa revin...
Nu am avut astfel de momente, eu totul am facut cu mana mea. Tu nu vrei sa recunosti asta...Satan e invidie/frica. Dumnezeu e iubire.
Ce inseamna la tine libertatea? Sinucidere? Opreste-te!
Gata eu mi-am facut datoria, fa ce vrei...
N-am nimic cu nick-ul tau.
@Jelli: Tu-ti dai seama ce ai scris? Inafar de anti-crestinism, nu cred ca ai dat niste caracteristici satanismului. Satan nu-i o figura bibilica? Unde-i ratiunea si logica ta din aceea propozitie? E un non-sens ce ai scris.
Eu doar mi-am facut asa zisa datorie fata de mine ca sa iti arat o varianta (cea crestinismului). Doar ti-am aratat nu te-am obligat. Puteti sa credeti si-n motorina, eu stiu ca am "incercat".
Apropo, eu am spus ca totul e facut de mana si nu dau vina pe altii pentru prostia. Prostia mea e justificata in ultimele randuri...
Mi se par nasoale.Mai ales chestiile astea cu sange, spirite, satana, asa zisa libertate...Mai bine ti'ai trai viata calumea,(vb la general)nu cu porcarii d'astea!