| chiftelutacrocanta a întrebat:

Am slabit vreo 10 kilograme si ma simt mai bine,nu ma mai doare spatele,respir mai lejer,ma misc mai lejer,nu ma mai doare asa tare piciorul drept.
Nu, nu sunt de la tel#shoping, sunt eu, chifteluta si va comunic adevarul prin graiul meu.Am sabit pentru ca nu am mai baut bere si palinca,cand beam bere ma ingrasam plus ca palinca imi facea pofta de mancare,acum am si un sport preferat,si anume joaca, m-am obisnuit sa ma joc mai mult si sa muncesc mai putin, de alimentatie nu imi pasa, mananc cand mi-e foame.Si aici vine intrebarea meabig grinaca nu mai consum alcol, nu mai sunt obez, nu mai sunt sedentar atunci ar trebui sa am grija ce alimente mananc sau nu conteaza?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Caro34 ţi-a dat un răspuns foarte bun. Mâncatul sănătos nu ar trebui să fie condiţionat de vicii, de mişcare sau de altceva. Ar fi bine să devină un stil de viaţă.

Felicitări pentru cele 10 kile date jos, apropo! Acum, de uşurat ce eşti, o să zbori ca un fluture. big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

"de uşurat ce eşti, o să zbori ca un fluture. big grin " laughing) nu m-am putut abtine

| Bondarel99 a răspuns:

Trebuie doar sa nu întreci măsura, adică doar nu o sa începi sa bagi in tine de 2 ori mai mult.

| RAY a răspuns:

Bravo,ma bucur sa citesc asta, acum sa stii ca rata metabolismului s-a dus in jos, deci sa fi atent cu caloriile ca te vei ingrasa rapid iar, alcoolul inhiba organismul ca sa arda grasimii, numai consuma alcool

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Un pahar de vin rosu sambata si duminica atat

| Caro34 a răspuns:

Mereu trebuie să fim atenți la ce mâncam... Cu sau fara alcool, care-i nasol!, mâncatul regulat, odihna, sportul, lichidele rămân cele mai importante! Sedentarismul provoacă obezitate! Numai bine!