Nu are nimic, lasa superstitiile, singurul in care ar trebui sa crezi este Dumnezeu, restul sunt porcarii, iar faptul ca tu crezi in ele determina acele fapte care tu crezi ca s-au intamplat din cauza unei superstitii. Daca ti-ai vedea linistita de viata cand se intampla asemenea lucruri totul ar fi normal, dar gandindu-te ca se va intampla ceva rau, asta se va intampla.
Buna
Nu. Singura superstitie este ca...ai facut mizerie, sa nu crezi altceva. .
Sper ca te-am ajutat
Eu cand sparg ceva stiu ca imi merge bine, se spune ca ai spart ghinioanele. De aia la revelion oamenii sparg borcane, pahare, etc. pentru a intra in noul an fara ghinioane. Asa ca, pregateste-te, urmeaza ceva bun.
Nu, sa spargi pahare inseamna sa ai noroc daca ai vazut ca la petrecerile de revelion sau cele mai importante se sparg pahare pentru prosperitate, desi aici nu e cazul, dar cioburile aduc fericire, asa ca nu te ingrijora.
:* :X Funda daca te-am ajutat!
Din contra, s-a spart ghinionul, dar eu zic sa nu crezi in tampeniile astea. Pana la urma, ce dracu de legatura are paharul cu norocul?
Eu cred ca trebuie sa fii cel putin nebun sa crezi asa ceva.
Nu-ti face gand rau! Se spune ca, cand spargi un pahar ai spart ghinionul. Asta se face la nunti (la unele nunti).
Nu este nici un semn rau. Eu stiu de la bunica,ca atunci cand spargi o cana, pahar, farfurie etc. cica se sparge ghinionul! {FUNDA}?
Cica ar fi 7 ani de ghinion. Dar nu e adevarat.. Si eu am spart o scrumiera si nu am patit nimic!
anonim_4396 întreabă: