Exact ca si la faza cu mancatul, oricine ar vomita daca bea prea mult si fara măsură, e o vorbă "ce'i prea mult strică". Altă dată încearcă să îți pui limite și să te controlezi cât bei. Fapta ii deja împlinită, ai dreptate, nu mai poti da timpul inapoi dar poti invata ceva din asta.
Acuma cu privire la problema ailaltă, eu nu pot sa înțeleg de ce dracu stăteau tutele alea la taclale fix in baie? Nu mai era loc în sală sau? Din cate stiu baia aia ii pentru altceva. Si decât să se uite la tine ca porcul 'n cucuruz mai bine te'ar fi intrebat macar ce ai. Dar ce vrei de la niste fenomene ca astea?! Lasă'le sa râdă până s'or îneca, de aia nu mai poti tu? In locul tau nici cu dosul nu m'aș uita la ele!
Buna!
In primul rand nu trebuie sa ai mustrări de conștiință, nu ai făcut ceva foarte grav, doar te-ai îmbătat. Data viitoare sa bei cu măsură că sa nu mai ajungi in situația asta.
Și nu trebuie să îți pese de ce zice lumea despre tine pentru că tu nu trebuie să dai socoteală în fața lor.
Și nu cred ești singura care s-a îmbătat la petrecerea aia.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai uitarii acest incident neplăcut, să te concentrezi pe lucrurile importante din viața ta și să nu îți pese de ce zice lumea despre tine.
Cum sa imi spăl obrazul? Cu săpun.
Și sa am constiinta curata? Cu conștientol.
Sa trec peste? Sau pe dedesubt.
Sa imi mai ridic moralul. Hai cu el sus.
Îl dai uitării și nu ii dai mare importantă.
Cu cât ii dai mai multă importantă cu atat oamenii vor vorbi mai mult despre acel lucru. Detașează-te. Avem tendința sa ținem minte mai bine situațiile jenante, dar totuși e bine sa începi sa îl dai uitării.