Eu sunt noua aici pe TPU nu stiu, dar de ce vrei sa pleci? cine te-a suparat?
Cred ca stiu ce te-a determinat sa iei aceasta decizie, in fine nu este poate treaba mea, fiecare gandeste cum vrea si face ce doreste, insa am mai spus si altor useri ca nu vad rostul de a se sterge un cont.De ce? Sa faceti pe plac celor care va jignesc sau va ironizeaza la intrebarile puse de voi? Am invatat ca in viata trebuie sa fi realist si optimist, asa cred ca ar fi bine sa facem cu totii. Oricum iti doresc bafta pe viitor!
Dureaza naxim 3 zile.Cand e vorba de sters conturi, imediat actioneaza adminii...
Pacat ca pleci. imi pare atat de rau ca inca o persoana ne paraseste pe acest site...
nu stiu sigur cat dureaza cred ca cateva zile. paaa
Ursulica, nu intrebarea cu filmul xxxx e problema, sunt obisnuita cu rautatile astea, problema mea este personala si me greu sa vorbesc despre ea, oricum iti multumesc pentru tot pup mihaa
Eu am cerut acum 2 luni si vad ca in prezent... Nimic! Cred ca ma iubeste cineva de la conducerea site-ului si ma pastreaza alaturi, dar sper sa nu fie barbat
Cumva mariomario are legatura cu plecarea ta? Bine, nu raspunde aici, imi raspunzi prin mesaj daca vrei
Ok... Vedem daca o sa-ti stearga; iar daca se intampla iti doresc Numai bine tie si fetelor tale! (de sot nu ma intereseaza ) Multa sanatate si sa intalnesti iubirea. Bye bye!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: