anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un baiat in clasa mea care a fost cu mine dar asta a fost ceva trecator sin cauza colegilor mei care au inventat chiestia asta nestiind ca mie chiar imi place de el. dar peste doi ani am fost cu el ne intelegeam chiar bine...dar...in acel ani o fata sa transferat la noi in clasa. ea vazandu-ma cu un tip dragut a devenit geloasa si s-a bagat intre noi baiatul a inceput sa o placa si eu m-am despartit de el dar intre ei au aparut multe certuri, impacari si tot asa de atunci cand incerc sa vb cu el. nu stiu. e greu pentru ca pleaca pur si simplu nu vrea sa auda ce spun parca se rusineaza.toata clasa stie ca intre cei doi e o pacaleala ca vrea doar sa ma faca geloasa pe mine.eu imi pierd cumpatul si plec de langa ea ei ii place asta stiu ca nu fac bine pentru ca asta ma face distanta fata de el. fetei nu ii fac nimic si se uita la mine cu multa ura si dispretuire.pe acel baiat nu l-am vazut decat o data vara aceasta si imi e dor de el
va rog sa ma ajutati cu un sfat bun poate
sa nu imi spuneti sa vb cu ea pe mess pentru intra foarte rar aproape de loc
va multumesc

Răspuns Câştigător
| Tufuu24 a răspuns:

Cu ea? Noo. Cu ea nu faci nimic. De ce nu vb cu el? Adica nu pricep unde e plecat el. Fa rost de id-ul lui si vb direct cu el numai asa poti rezolva situatia. Spune-i ca inainte voi erati colegi, ea a venit si s-a bagat. Aveati o relatie stabila de prietenie, va intelegeati bine iar ea a stricat tot. Who's that girl? Vorbeste cat mai urgent cu el si spune-i exact ce crezi ce ai pe suflet. Ne spui ce-ai facut. XOXO.

Tuff.

2 răspunsuri:
| Andrelutssa a răspuns:

Poate ti-a dat ign de nu mai intra pe mess
sau are alt id
nu stiu ce sa iti zis...
nu am mai auzit o situatie ca a ata
sh imi pare asa rau de uh crying
nu tbr sa ti se intample asta
eu in locul tau asi fc exact ce a fc sh ea

| mistikk a răspuns:

Hai sa-ti zic o chestie baietii nu merita toate astea nu merita sa plangi sa suferi pentru un prost nu pune suflet asa am fost si eu odata dar imprejurarile au fost de asa natura incat acum nu pun sentimente in ce fac si sunt scurt si la obiect cand e vorba de ei