| Lala1982 a întrebat:

Am un motan la sat care de ieri de la prânz nu a mai venit acasă. Menționez ca este castrat. L am strigat și cautat prin zona, el mereu când ajungeam la sat ma auzea și venea. Eu las bobite afara pentru ceilalți pisici ai mei, de curând a apărut un alt motan care vine la bobite și se mai bat prin podul casei. Oare de asta de sa plecat motanul meu? Dacă era mort ma gândesc ca îl vedeam????

7 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Nu cred ca e mort, poate s-a ascuns pe undeva dupa bataia cu motanul care vine la voi. Sau poate s-a dus la randul lui in alta curte unde cineva a pus mancare afara!
Daca vrei sa nu mai vina alte pisici prin curte, nu mai pune mancare afara!

| Lala1982 explică (pentru pufulescu):

Mersi pentru răpuns. Sper ca nu e mort. L am cautat și azi și nimic. Bine ar fi sa fie în alta curte, dar la sat nu se prea da mâncare gen boabe, pliculețe cum manca la mine. Mâncare gătită nu voia, deși ii dădeam sa guste dacă mâncăm eu. Am pus mâncare afara pentru ca am un motan negru f sperios de oameni, l am primit acum 6 ani și e f sperios, inclusiv de unii membrii din familie. Și manca afara? Sper sa vina?

| Lala1982 explică (pentru pufulescu):

L am găsit? Era în pod la o vecina, la pisica ei, deși am strigat la ea în curte și azi dimi, dar nimic, acum am vazut câinele ca dădea din coada și se uita în sus în pod, asa mi-am dat seama ca e acolo ceva și de frica câinelui nu a mai coborât, nu știu cum a urcat.

| pufulescu a răspuns (pentru Lala1982):

Ma bucur mult ca l-ai gasit!
Sa stii ca se mai ascund si cand sunt raniti dupa o bataie cu alti motani, deci sa nu te sperii foarte tare daca mai dispare si alta data. La fel si faza cu urcatul, se sperie si vine adrenalina si se urca cu ghearele in locuri inimaginabile.

| darrio2007 a răspuns (pentru Lala1982):

Cred ca nu numai de frica cainelui nu a mai coborât. Avea o relatie de dragoste cu pisica vecinei.

| Lala1982 explică (pentru darrio2007):

Cred și eu!? Mai ales ca pisică vecinei este în călduri, deși motanul meu este castrat!

| darrio2007 a răspuns (pentru Lala1982):

Foloseste si el ce poate.