| 3ntzz a întrebat:

Am un prieten care ma vorbeste de rau pe la spate.Si stiu asta pentru ca alti prieteni care stateau cu el cand nu eram eu, mi-au zis.Acel prieten stie doar sa critice. Ce ziceti? Sa raman prieten cu el sau sa termin prietenia cu el?
dau funda!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| alonet a răspuns:

Omu are dreptu sa isi exprime parea lui personala cat despre tine pastreaza-ti sau mai bine zis fa-te mai bun in comportament si nu neaparat sa iti schimbi atitudinea fata de el cat sa incerci sa nu ai tangente directe, si lasa oameni sa vorbeasca ca de aia au gura, oricum neadevarul tot timpul va fi mancat de adevar!

6 răspunsuri:
| nutty a răspuns:

Eu zic ca mai intai ar trebui sa aveti o discutie, sa iti dea niste explicatii. Dupa acea discutie poti decide daca mai ramaneti prieteni sau nu. Eu, de exemplu, nu as mai ramane prietena cu o pers care ma barfeste si care stie doar sa critice, si te sfatuiesc acelasi lucru si pe tine.Decat sa stai cu cineva cu un astfel de comportament, mai bine deloc sau cu altcineva, ca doar nu e singurul om care ti-ar putea fi prieten de pe planeta. laughing

| Deeiu a răspuns:

Ramai prietena cu el da' nu-i mai spune problemele tale, nu-l mai implica in treburile tale, nu-i mai da sibiecte de barfawinking
Daca nu-l vei mai baga in seama, cred ca ar incepe si mai rau sa faca, sa te barfeasca ceva gen "ia uite proasta, pana acu' umbla cu mine si acu'. etc"chatterbox
laughing
Sti...mai bine cel mai simplu, nu-i mai da apa la moaratongue

| Elle2117 a răspuns:

Hmm.ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrebi ce are cu tine. daca nu recunoaste ca te barfeste eu zic sa rupi prietenia cu el

| rex_2081 a răspuns:

Pe de o parte daca ti-e prieten nu ar trebui sa vorbeasca despre tine(spui ca te vorbeste de rau pe la spate) in lipsa ta, pe de alta parte asculta si ceare el de spus in legatura cu asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteniile se nasc mai mult din sinceritate. Daca lui nu-i place ce faci ai vrea sa te laude? Ar insemna sa minta.Mai e si problema celorlanti "prieteni"care chipurile ti-au spus.Ptr ce au facut-o? Tineau la prietenia voastra mult?

| didi50 a răspuns:

Acela nu-ti e prieten, daca te vb. pe la spate.