| PsyhoChild a întrebat:

Am un prieten care vrea sa se faca jandarm, dar ma sperie obiceiurile lui. Este foarte interesat de nazisti, si-a schimbat poza de profil de pe Instagram cu hitler si a creat o pagina numita RSR in care posteaza imagini naziste. Ultima data cand am vorbit cu el mi-a trimis poza in care avea in mana cartea Mein Kamph. Ma sperie cand ma gandesc ce fel de persoana vrea sa ajunga jandarm, o meserie ce presupune protejarea populatiei in diverse situatii.
Voi ce parere aveti? Face astea pentru a vrea sa fie interesant sau chiar e ceva rau

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Înainte de a deveni jandarm, ei il vor testa sa vada aptitudinile lui, si daca nu trece testul sau testele nu il vor accepta il vor respinge cu toata dorinta lui de a ajunge jandarm, nu este doar faptul de a vrea cineva sa ajunga ceva, trebuie sa il si duca capul ca daca acela este prost adio.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mi se pare dubios, sincer. Eu stiu ca nu ai voie cu chestii de genul, adica sa arati ca sustii nazismul. Raporteaza poza de profil si pagina aceea. Nu stiu daca o sa ajunga sau nu jandarm, nu ma pricep prin ce probe trec dar sincer, sper ca cineva sa vada tot ce posteaza.

| RAY a răspuns:

Cu toți suntem naziști, nazismul a fost reflecția noastă cu adevărat, nu falși, ipocriți cum suntem noi de fapt

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Face pe grozavul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu sunt de parere ca nu trece psihologicul, iar pagina despre care vorbesti este ilegala. Propaganda nazista i-ar putea aduce un frumos dosar penal, incompatibil cu cariera in MAI.

| seth2016 a răspuns:

Stai linistit o sa pice la testul psihologic.