In primul rand, vorbeste cu ai tai ca sa vezi cu ce te pot ajuta si ei.E un mare lucru daca te poti consulta cu ei pasnic.In al 2-lea rand ar trebui sa vorbesti cu ai lui.Si daca nici asta nu merge, ai 112 la dispozitie pentru agresare Hope it helps
Da pentru astfel de oamenii daa este unicaaa sau poti sa le spui parintilor taii sa vorbeasca cu el sau cu parintii luii! fundita?
Cred ca face asta din cauza ca nu a avut o copilarie frumoasa si activa si din cauza asta cand pleci undeva fara el se simte exclus si crede ca nu iti mai place sa stai cu el.
Da, dar mai bine vorbeste cu ai tai si roaga-i pe ei sa discute cu parintii baiatului cred ca este cea mai buna solutie
Poate te place... dar cei cu gura mare is slabi si daca te loveste si ai incercat toate `strategiile` ameninta-l cu cineva mai mare care l-ar putea speria te asigur merge
Are ceva la,, mansarda,,. Vorbeste cu parintii tai intai si sigur ei v-or gasi cea mai adecvata metoda. Spune si cati ani aveti.
Imi place si raspunsul tau, dar doar o fundita pot sa dau, sper sa nu te superi.
E bun raspunsul tau, fundita e doar una, sper sa nu te superi.
Eu sunt pe site asta sa ajut lumea cum pot, nu sa strang funde.
anonim_4396 întreabă: