| pepene a întrebat:

Am un prieten de vreo 2-3 saptamani. tin la el enorm chiar il ador... dar nu prea se poarta cum trebuie de exemplu pleaca seara prin oras fara sa-mi spuna mai aflu de la o prietena ca el e plecat cu frasu(prietenei mele...)pe mess nu ma baga in seama si cand il intreb de ce nu ma baga zice "ca ce numai el sa ma bage in seama eu nu pot?!"... av si status cu mine sau pentru mine nu mai zic...NIMIC... voi ce zice-ti ma iubeste sau sunt doar asa trecuta aiurea pe lista lui de cuceriri?

Răspuns Câştigător
| cioko19 a răspuns:

Pai obisnuieste-te deocamdata ca e mai lejer. Daca relatia va fi mai serioasa.peste 7-8 luni, eu sunt sigura ca va renunta la obiceiul acesta de a nu-ti spune unde merge.
Poate inca nu este sigur de sentimentele lui, nu il grabi, sunteti doar la inceput.
Apropo.cati ani aveti?thinking
Mult succes :*

2 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Exagerezi cand spui ca relatia este doar de 3 saptamani si il iubesti enorm pe baiatul care te cam neglijeaza.Adopta o atitudine de indiferenta, nu de imbufnare, si vezi ce se intampla.

| marsy a răspuns:

Nu te iubeste! Un baiat cind te iubeste te conteacteaza intotdeauna. mai ales k esti in lista lui dpe mes! Fostul meu prieten era. putem zice. k asemanator cu al tau. Motivul lui era k de ce numai el sa ma caute, sa ma sune, etc. absurd!
Mai asteapta. daca se va comporta la fell. relatia voastra nu are viitor! bafta :*