| Criiss16 a întrebat:

Am un prieten ff bun.Nu e nimic intre noi si nici nu vreau dar atunci cand il vad in preajma unei fete devin geloasa... Dc?straight face

Răspuns Câştigător
| viki a răspuns:

Poate te-ai obisnuit ca el sa fie singur... daca o sa aiba o prietena, te gandesti ca nu ati mai avea timp sa iesiti ca prietenii.happysau poate chiar il placihappy

8 răspunsuri:
| Shery a răspuns:

Un motiv ar putea fi ca te temi ca atunci cand va avea o prietena sa nu inceapa sa te neglijeze, sau sa petreaca mai putin timp cu tine. Poate ca iti inchipui ca o iubita iti va ocupa locul din inima lui. Dar stai linistita, fiecare dintre voi aveti locul vostru in inima lui. Succes happy

| cristi27 a răspuns:

Cred ca il iubestilaughing

| Farcas a răspuns:

Exact asa am patit si eu. aveam un prieten ff bun, ne intelegeam minunat, lui ii placea de mine, iar mie nu.Nu vroaim sa fiu cu el, dar cand imi vorbea de o fata imediat deveneam geloasa, si chiar ii facea crize de gelozie.cred ca din cauza faptului, ca ma temeam ca daca isi va face o prietena, eu nu voi mai conta deloc pentru el nici chiar ca si o amica, si asta ma durea.Probabil asta e si la tine. Te-ai atasat mult de el, iar acum ai impresia ca daca est cu alta data, tu nu vei mai fi la fel de importanta pentru el.Succes si capul suswinking

| SweetCandy a răspuns:

Opa...nu e bine...incepi sa simti cv pentru el...happyspune-i sau daca zici ca nu vrei sa existe nimic intre voi incearca sa iti stapanesti sentimentelehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate simti pentru el ceva mai special...Eu una nu cred in prietenia dintre un barbat si o femeie, pana la urma unul din ei se indragosteste si prietenia se duce de rapa

Răspuns utilizator avertizat
| anaros a răspuns:

Pt. ca il iubesti... :*

| andra95 a răspuns:

Salut'h Criss parerea mea este ca tu incepi sa-l placi si nu iti dai seama de acest lucru... chiar daca este prieten f bun inima ta gandeste altfel si il considera altceva... fa-ti ordine in gandiri si ia decizia cea mai buna! Succes:*:*:*