Nu este nicio problema in a iti iubi aproapele, ba chiar Iisus ne spune asta :,, 39. Iar a doua, asemenea ei, este: Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.''. De aici putem deduce in afara a ceea ce este de la sine inteles, ca Iisus avea o moralitate covarsitoare si ca El este adevarata cale catre o lume mai buna, o lume a celor uniti in Dumnezeu, o lume noua, perfecta.
Asa sunt barbatii intre ei, e un gest de apropiere frateasca. Intre barbati e iubire d-asta frateasca care nu poate fi considerata la categoria homo, la zilele de nastere, eu si tovarasii mei ne dam mana, ne si pupam pe obraz, ca si cum am fi rude, e ceva natural si e doar o 'fratie' nebiologica.
Mi se pare extrem de drăguț ceea ce faci tu dar acum tu ești în măsură să ști dacă pe el îl deranjează când tu âi vorbești așa asta in cazul in care nu te simți atras de el "scuze" dar poate exista și aceasta mica posibilitate și tu inca nu ști
Nu, nu îl deranjează, și el imi vorbeste asa. Si noi doar suntem frați nimic altceva, ma rog, cei mai buni prieteni și frații.
Atunci mă bucur pentru voii