| Razvan03Andrei a întrebat:

Am un telefon brick-uit.NU stiu cum se zice mai exact, hard sau full brickhappy
Mai am garantie la orange inca un an, dar parintii mei au aflat de abia astazi ce am facut cu telefonul si m-au intrebat daca i-am facut eu ceva... i-ar eu le-am zis ca nu(ei nu se pricep la brick-uri sau smartphone-uri).
Totusi, maine ma duc cu el la orange la garantie si ei cred ca ma vor intreba daca i-au facut ceva sau chestii din astea. Pot afla ceva sau nu stiu, sa le spuna parintilor mei ca eu l-am stricat?

Răspuns Câştigător
| roxxxa a răspuns:

Depinde ce s-a intamplat, dar nu cred ca se va descoperi adevarul(de obicei cand ti se strica telefonul primul gand al parintilor este ca tu l-ai stricat... indiferent daca tu l-ai stricat sau de la sine) Nu cred ca vor afla doar cei de la Orange nu sunt clar-vazatori si in primul rand cei de la Orange nu vor spune nimic il vor repara sau schima si atat (fundita daca merit)

4 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Buna! imi poti spune ce s-a intamplat? ti la reparat Orange? am si eu un telefon brick-uit si vreau sa il duc la cosmote sa il faca, sper sa imi raspunzi Multumesc

| Razvan03Andrei explică (pentru DenisIonut01):

Da,mi l-au reparat.
Nu observa deloc ce ai si te incadrezi in garantiehappy

| DenisIonut01 a răspuns (pentru Razvan03Andrei):

Si deci nu se mai aprindea deloc? si in cat timp l-au reparat? Multumesc!

| Razvan03Andrei explică (pentru DenisIonut01):

Pai nu se mai aprindea deloc din cauza Rom Managerului.Am cautat zile in sir despre acest subiect si pot sa-ti zichappy
Deci nu se aprindea nici la incarcat si nici macar cu bateria altcuiva, insa am constasta in aceeasi zi ca bateria mea din 50% a ajuns la 0% si m-am gandit ca o fi din cauza aia, dar nici la incarcat nu mergeastraight face
I s-a dus sistemul(OS-ul parca ii spune) si nu e binehappy
In 2 saptamani l-am avut ca nouwinking