Poliția nu poate lua măsuri, căci nu are temei legal pentru asta. Dar asociația de locatari poate decide că nu are voie să țină în bloc un animal de care nu are grijă și să îl dea în judecată.
Poliția acționează după legi și regulamente de funcționare.
Ei fac plângere la poliție că miroase a ppi de potaie pe coridor. Și? Plângerea trebuiesă aibă dovezi și un temei legal. Din pute pe coridor nu rezultă sănătatea în pericol. Ei trebuie să aducă dovezi că pișatul câinelui le-a provocat îmbolnăviri. Ei, atunci poliția face dosar penal și îl inaintează la procuratură. Dar fără asta poliția nu are temei.
Am inteles, e nasolie atunci. Pai daca pute, tu nu inhalezi particule din urina cainelui?! Nu iti intra in sistem? Nu e posibil sa te imbolnavesti? Dovada sa zicem ca vine si vede pata de urina, se pot face analize sa nu mearga ca astia sa nege ca nu e de la ei.
Nu miroase a urina, cel putin inca.
Dat in judecata! dar la cum sunt legile in Romania! slabe sanse! doar sa i-a o amenda!
Suni la politie. O problema asemănătoare aveam și eu cu vecinii. Deși stau la tara,. Au un câine pe care I țin nemancat și strans în lanț și câinele urla, nu puteam vorbi. Am sunat la politie nu doar o data, cred ca de vreo 5 ori au venit. Cu amenda, bineînțeles.
Încalcă regului, standarde. E vb de tulburarea confortului și a liniștii. Suna la politie, dar înainte, vorbește personal cu el. Întreabă l. Spune i ca nu poți sa dormi de miros. Bagi tu minciuni
Cu ei s-a discutat adica cu astia de au cainele, nu merge. Vad ca azi era spalata pata aia de ieri de urina, dar ieri nu era stearsa.