| Altair22 a întrebat:

Am urmatoarea intrebare legata de Yahoo! Messenger...

Daca eu pun un utilizator de la mine din lista mai intai " Permanetly Offline ", iar apoi il sterg, este posibil sa se anuleze comanda de "Permanetely Offline"? - n`ar trebui, nu? straight face

Stiu ca exista si "Ingnore" dar nu asta ma intereseaza laughing

Aaa da. si inca ceva laughing exista site`uri sau programe ( dar care sa functioneze) pentru a putea serge id-ul tau din lista altui utilizator devil?

Cunoscatorii. mana sus big grin

Ms mult mult big grin

Răspuns Câştigător
| Mariella a răspuns:

Eu am patit-o. Pusesem pe cineva pe "permanently offline" si cand m-am apucat sa fac curat in lista, l-am sters. In cateva minute m-a salutat, m-a intrebat ce mai fac si de ce nu am mai intrat pe mess. Deci clar, se anuleaza...

4 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Daca pui sa fii pentru cineva offline, o sa ramai pentru acea persoana offline pentru totdeauna, indiferent daca il stergi din lista sau nu. Am verificat eu cu varmiu.

| Altair22 explică:

@Geo din Buc(uresti) smugsmug tongue da` cica acum sunt site`uri care se ocupa cu stergerea id`urilor din liste... daca te autetifici cu id`ul tau, parola ta si id`ul TINTA tongue

Eu Y! Messenger 10 am. Is multumit de el.

@DaNo mersi mult... daca zici ca treaba ii verificata, atunci tot respectu'. Ms, man tongue Dau o bere laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EROS FRATE NU EXSISTA PROGRAME DASTEA DE STERS ID DIN LISTA ALCUICA DOAR HECKARI AIA JMECHER FAC DASTEA SI NOI SANTEM MICI SA FACEM DASTEA.asa ca daca dai permanent ofline la cineva normal ca daca dai stergere este normal sa iti anuleze comanda pentru ca de aceea yahoo messenger a scos un produs mai nou si maii bun.big grin app nu-s de la yahoo is george din bucuresti si vroiam sa te ajut cu problema ta pentru cas cunoscator si nu fac misto ca alti a aparut yahoomessenger10 o sa se instaleze mai greu dar e mai misto si mai practic ai videocall mai multe nebuni la el dar uite daca mai ai nevoie de ceva cautama la id asta geo_number1_90 app daca vrea careva heckuri pentru jocuri dati un buzz la id meu sau add si va dau cas blindat de heckuri pentru jocuri! sall all