Păi a zis că a mirosit groaznic, dar nu a avut cu nimic asta că la băgat ea după la spălat, a trecut cu vederea la asta și nu a maí zis nimică. Dar după ce la spălat a revenit după 8-9 ore cu mesajul că puloverul este mic ba chiar trei sfert.
Spune-i că se lărgește (iși revine) după purtare
Tu nu ai nici o vina, nu accepta nici un retur! Daca avea ceva probleme trebuia sa zica atunci dupa 1-2 ore nu dupa 1 zi! Deci e problema lui nu a ta!
Nu are ce sa-ti faca!
Aia zic și eu. Suma era de 100 de lei, iar pulover nu era rupt cu defect sau ceva. Doar ca mí-a scris pe la 1 noaptea ca e mic ba chiar trei sfert. Cum am și zis in descriere am specificat și i-am și zis și ei asta, ca era 46 mărimea și scurtată pe mărimea S care o port și ei la fel ia trebuit mărimea asta. înainte să-l comanda a zis "Sper să nu-mi fie mic sa-mi fie bun". Eu cred ca daca nu era sigură ca o să-i fie bun sau mic mai bine nu cumpără, deci singura a decis să-l ia. Mie îmi e frica sa nu mă denunța aiurea, dar nu cred ca poliția o să ia în vedere și să se bagă pentru asta, ca doar nu e nicio țeapă...
Stai linistita ca politia il ia in ras daca incearca sa te reclame... pentru ce? pentru un plover? nu se baga politia si chiar de s-ar baga tu ai dreptate!
RAY întreabă: